=(O.o)=

Mjaouu...


Fejjan

Det heter fejjan, och det heter fejjan av två anldeningar. Fejjan är pinsam och behöver ett pinsamt namn. Och fejjan är vad fejjan heter när man hatar fejjan. Fejjan är 08- punkt och slut. Förlåt Dimma, men vi pratar om principer och lagar och regler. Det heter Fejjan. Förlåt.

Någon som vill bli intervjuad av mig för ett skolarbete? Nothing big, bara randomness som endast ska läsas av mig och lärare Paul Gran :P

I'm not a failed person

Holy crap, fejjan nästa.. Så 08.. Hjälp, pinsamt och.. förvirrad.. Blessed be the apberget, där har man iaf lite koll på saker och ting...

Fest, pride, Ipex och Alma framförallt :P

Haha ja herregud, känns som jag har mycket att skriva nu, men jag ska försöka korta ner det så gott det går. Till att börja med blev det inge lycksele, utan prideparad, fika med Dimman (och lite randoms), nya skor, middag bestående av veg. burgare på mias samt waldorffest. Ordet waldorffest borde läggas till i SAOL eller nått, för jag har aldrig varit med om något liknande xD det var kul i alla fall, men what happens with waldorf stays with waldorf :P så tyvärr dimma, pappa och noomie. Ni får inte veta ;)

Anyhow så for Draken typ nyss, hon sov här med mig inatt, och jag är chockerad över hur... Borta! Hon är när hon sover! Hundarna började skälla runt nio, och det lät som om dom blev misshandlade eller nått, och hon reagerade inte ens :O hon sov stenhårt! Helt sjukt... Tydligen ska jag vara med Emma ikväll btw, hon skrev och frågade vad som hände ikväll, och besvarade mitt "inga planer" med ett "joho, du ska va med mig" hihi :P

Tyvärr lånade jag ut kameran till papi igår,
så det finns inga bilder vare sig från priden eller festen, men ska kolla med CD och lite annat folk om jag kan få bilder av dem från tåget :P Och ja juste, är det bara jag som tycker att den här reklamen för LADY easy clean är lite.. Äcklig? Jag vet inte, men jag tycker den är läskig xD

Nu tänkte jag duscha,
klä på mig och kanske, eventuellt, men inte troligt, göra lite nytta. Tjing!

ps.
Ipex = en sjukdom som gör att kroppen inte producerar vita blodkroppar så om man får en infektion så stoppas aldrig processen som bekämpar infektionen, och kroppen börjar attackera sig själv istället. Jag och Draken kikade på en dokumentär om en bebis med Ipex idag typ för nån timma sen ds.

Lyckselemarknad

På lördag ska jag följa med syrran och hennes kompis till lycksele för att vara "barnvakt" på marknan. Är det någon som jag dissar så let me know, för det känns som jag har massa planer med folk men jag vet inte vilka eller när xD

Idag slutar jag tidigt, jag ska plugga inför imorrn och jag ska skriva på min japanskasammanfattning, sen vill jag på café station och fika med sötnosar, för jag är inte fattig längre xD och Dimma! Om du är på att fika så ska du få tillbaka dina pengar som jag är skyldig dig! Tjing!

Höhöhö

Haffu är i stockholm. Surt. Näs är i fukking gällivare. Ännu surare. Dagens lunch var skitläskig. Sursurt. Och jag och lotten har insett att syosar är till för att elda med. Så äre bara. Punkt. De ska tamefan användas som brasved och braständare. Lit the hair on fire. Sen sjunger vi kumbayaaa hela kvällen. Ojojoj, de kan ingenting dom där gammla kärringarna. Sura och elaka med skygglappar är dom. Jag saknar min syo från lilja. Hon och Lollo. Dom va the shiet.

Idag måste jag in till stan och hämta min cykel, och sen cykla hem. Drygt som fan. Det regnade igår, jag smälte nästan bort, så mycket regnade det.. Och jag som ville vara med GL, men det fick jag inte. Idag fyller hans pappa 50 år (GRATTIS <33) och sen far tydligen han också till stockholm av nån jefla anledning.

Lotten vill låna min dator, hon säger att det blir roligare då. Och Lottens mattelärare ser ut som nån svensk skådis, på riktigt! Men nu ska vi kolla om hennes teori om att världen blir bättre av att hon lånar min dator stämmer. Tjing!

Multimedia

Nu har lotten hoppat på midgårdståget mot undergången :P idag är hennes första dag med moi här på mediaprogrammet :P rätt najs, hon höjjer nog min status här på skolan xD hahaha.. Ajja.. nu har jag multimedia, ska sitta en timme och veta allt redan med andra ord xD pusspuss

Ikea

I lördags var jag, Näs och Lena på Ikea i sundsvall. Vi köpte dessa prylar :P

fast mörkbrun

två sånna...
och matchande skoställ

fast grå


Och massor med småprylar som frukostskålar, wokpanna, wokspade, skärbrädor, ostrivningsburk, salladsbestick, halkskydd, två plafonder (som jag satt upp helt själv! fast bara den ena än..) galgar, stekset, äppelkaksdoftande värmeljus, datorväska, sladdsamlare och en massa annat som jag inte kommer ihåg just nu :P vi fyllde hur som haver två stycken blåa ikeakassar :P och om jag skulle betala av alla mina skulder idag just nu så skulle jag ha ca 25kr kvar. Känns inte särskilt bra.. Fast nu ska jag kila iväg på lektion :P tjing!

Håret håret!!

Gah det är jättekort :P men jag är fetnöjd iaf :P och så drömde jag om Haffu, Sofia och två pers från klassen inatt.. Ska nog inte gå in på detaljer men xD det var vierd iaf! Nu har jag multimedialektion, tog (lite hemskt jag vet) bussen imorse eftersom det var så kallt.. Är lite fundersam över hur min cyklingsplan kommer att fungera.. Det är så kallt och drygt och man blir svettig och kommer till skolan och ser ut som ett orkanoffer.. Usch nej, men måste man så måste man.. Tjing!

Hihihi ;)

Nej, inga bilder på frisyren, bara IRL! Nä men så småningom kommer nog bild upp, men för dig Dimma gäller träff före bild ;) här kommer två random målade photoshop bilder som jag hade kul med idag :P


Nu ärrre kort

Nu ärre kort tamefan :P

Idag ska jag klippa mig

Jag har bokat tid på attityd, och jag har typ bestämt mig hur det ska bli, samtidigt som jag har extrem ångest. Jag är dålig på att beskriva, och dålig på att rita upp det (har försökt) så jag googlade lite och hittade två bilder som tillsammans blir ungefär rätt :P

Typ-ish lugg:

Som ni ser har hon håret uppsatt, och det är det som är grejjen, jag vill ha jättekort hår baktill, typ såhär:



Tillsammans blir det nästan såhär:

fast ännu kortare bak och ännu längre fram.

Beskrivningen är väll typ behålla all längd fram, göra snelugg och klippa jätekort baktill, med alternativet att överhåret är lite längre.. Men jag vet inte, om någon har tips på några Do's or Don'ts för mig, kommentera snälla!! Det är mitt hår det handlar om ffs! Det är ni som ska titta på det, inte jag!

Tottitoi

Hejhopp, torsdag förmiddag, mediekunskap och Lotten är med mig på midgård idag :D skulle va fedt nais (för mig) om hon bytte hit, dock inte för Hedin :/ men men.. Efter skolan så ska vi på stan, och jag är aspepp på att klippa mig, men jag vet inte om jag ids/orkar betala/vågar. Jag kan inte bestämma mig!! Har någon tips på vad jag skulle passa i? Skicka tips på hemsidor med mycket bilder, frisyrer, frisörer osv, för I'm in serious need of help!

Haffufufufu!

Grattis på födelsedagen Haffu <33 :D
Partey partey på fredag då ;)

Hoi hoi, origamiiii

Vi fick göra en samurajhatt på japanskan idag. Mina glosor är Ka, Ki, Ku, Ke & Ko. Planerar att rita upp dom i phs och lägga upp dom här :P men jag ids nog inte. Idag har vi köpt glas. Dom är urmysiga att dricka ur. Jag är en sån som tror att saker och ting smakar bättre i vissa glas än andra. Näs har även hjälpt mig passera evernight abyss idag, och sen klarade jag av golden abyss heeeeelt själv :] jag är så duktig! Och tydligen fick inte Näs maidens när han spelade. Jag är officiellt mer korrupterad än han. Och dessutom har jag en level tre fire spell som inte han fick. HAHA chiiii fick du ;)

Jag är leeseen på min systemkamera. Jag har faktiskt en giltig anledning till varför bloggen är så bildlös och tråkig, och det är för att kameran fick cepe i sthlm och det blir en prick på alla bilder, förmodligen har det kommit in damm, hur det nu gick till.. Ska iaf lämna in den och få den rengjord så småning om.. Så fort jag fattar hur man gör med andra ord xD ja juste, dessutom har jag kommit på lösningen på alla mina problem.

Kodlås.

Jag lovar.

Ehem... En olycka kanske ;)

Hejdär, idag for jag på stan efter skolan och träffade Haffu och Sofia. Vi hade det rätt mysigt, åt glass och lekte med the CrackDog ;) sedan cyklade jag hem.. Bytte tröjja till min BALL THE JEANS-tröja... La mig på sängen och tänkte lite grann.. Blundade.. Tog på mig täcken ooooch.. Sen vaknade jag en och en halv timme senare.. Inte riktigt meningen va xD men det var väldigt skönt, nästan så att jag skulle kunna gå och lägga mig redan nu igen.. Men det blir nog inge bra imorrn, så stället äter jag Gahko, dricker Bravo apelsinjuice, ser på sveriges fulaste hem och myser med mig själv :P jag låter som en gammal tant, jag tänkte på den där simon och thomas-delen, men ärligt talat.. Simon är lite av min idol, mest för att han är så svengelsk :P hihi, tjing!

Notting Hill

Jag måste säga att Notting Hill är min absoluta favoritfilm, och jag bara älskar Hugh Grant! Dessutom har jag spenderat dagen genom att spamma mitt diarium på apberget. Inte särskilt kul men vad ska man göra. Och så har jag bytt i hamsterburarna, och jag känner att mitt tålamod håller på att ta slut! Jag är så less på Freddys gnisslande hjul! Någon som har nått tips på hur man får det att sluta gnissla? Och imorgon är det skola.. Attans.. Jaja, nu ska jag fortsätta titta på Notting Hill! Tjing!

Hedins playlist

God morgon :) eller kanske god dag snarare. Jag har i alla fall varit vaken i snart tre timmar, så jag ser det nog mer som morgon än dag.. Anyway så känner jag att det börjar vara dags för lunch snart. Eller luddag. Jag vet inte. Problemet sitter i potatisen dock. Jag har ingen. Hade kunnat äta fiskpinnar, sill eller potatisbullar, men de två tidigare kräver potatis och den senare åt jag till lunch i onsdags, något som känns som igår.. Holy crap, de potatisbullarna var de senaste jag tillagade här.. Oj... Hihi ^^ men jaja.. GL ska tydligen komma hit och leka med mig om typ.. Ja nån gång.. Tills dess sitter jag här, dricker te och lyssnar på Hedins playlist på Spotify :P tjing!

Ja juste, det börjar vara dags för att posta en bild, så.. varsågod ;)

Detta är en av mina favoritbilder som finns hos Furiae ^^

Nä, nu skiter jag i det här

Inget går som jag vill, nu går jag och lägger mig!

Overlord OH MY LORD xD

Serri, jag har aldrig varit såhär beroende avv ett spela förut!! Eller jo, NWN2 men 1. jag gav upp på de, och 2. det var till PC så det är en helt annan sak. Men det är helt sjuk vad fast man blir. Och det är så jäkla kul!! Hihi ^^

Hur som haver barnen kär.. Ja, hela familjen är sjuk så det där dopet i luleå imorgon blir inte av, jag vet inte om jag ska säga tyvärr eller jippie. Tyvärr för att jag gärna träffat Ante och bebisen, men samtidigt känns det skönt att slippa åka hela långa vägen till och från luleå :P och så får jag ju spela istället, men då är ju frågan om det är bra eller dåligt.. Jag satsar iaf på att ha spelat klart tills Näs kommer hem (tisdag för er som inte vet) och HELST vill jag börja spela Overlord II före Näs, men det är nog för mycket begärt.. Aja, back to gaming! Tjing!

MeKu och EngA

Hejhej. Fredagar är väldigt sköna dagar för moi, dock ej för mina klasskompisar :P har nämligen bara två lektioner idag, mediekunskap och engelska. Om en halvtimme börjar engelskan, och klockan två slutar jag. Tyvärr så har mitt knä dött så jag kunde inte cykla till skolan. Resultatet = jag kommer inte vara hemma förrän typ tre säkert.. Jäkla skit.. Men men. Ikväll ska jag försöka städa upp i lägenheten lite, och sen ska jag nog spela Overlord. Någon som har nå tips på middag btw? Inte nå trist som korv eller köttbullar.. Funderar på att göra antingen en sallad eller typ... Jag vet inte xD gah...

Hur som haver, jag har insett att jag är värdelös på det här med att blogga. Mina inlägg är meningslösa och mina åsikter är ptja.. Fel enligt trovärdiga källor (Haffu! Näs!) men vet ni vad? Jag tänker fortsätta blogga och komma med värdelösa inlägg tills ni står på knä och ber mig sluta :P hihihih ^^ Jag är en värdelös bloggare och människa, And I'm Proud of it! Och nu! Dags för en ny header :P Ptjao ;)

Inget te, inget tetris..

Blev inge Te eller Tetris igår, och jag glömde ju att berätta vad som hände på promenaden hit. Jag blev kompis med en katt. Den bara helt random följde efter mig till Näs lägenhet. Jag lät den komma in en stund och den (har ingen aning om kön eller nått) bunkrade sig på Näs datastol. Men sen släpte jag ut den igen, innan jag fick för mig att kidnappa den xD  Kissen ville nog inte gå ut verkade det som dock, men jag kan ju inte kattnappa en söt liten kissekatt sådär.. tyvärr.. Men jag ska nog skaffa kisse så småningsom :P

Just nu sitter jag i underkläder och letar efter orken att klä på mig, och om en timme minus fyra minuter börjar jag. Så jag ska nog försöka klä på mig nu xD pusshejs

En solig men kall dag.

Hej allesammans. Idag hade jag friluftsdag. Det var jättedrygt. Började tio och slutade typ ett, för att sedan, med ett ajjigt knä, cykla hem (till näs) och packa ihop lite prylar som ska hem (till mamma och pappa). Där hämtade jag lite prylar, typ kläder och gitarren, innan jag for tillbaka till Näs och packade ihop mig och for till stan. Där träffade jag CJ och Denelia. Vi köpte milkshake på frasses och satte oss i parken tills Denelia blev upphämtad av sin mor. Då tog jag och CJ upp gitarren och spelade och sjöng en stund. När vi bestämt oss för att käka nått blev vi inlurade till café station av Draken, där även Nanny, Vilja och Johanna var. Vi skrattade så att jag fick mensverk och alla grät. Sen tog CJ en rullpizza och jag en pommes meny på frasses innan jag fick skjuts hem av mamma.

Väl hemma så hjälpte jag pappa med hans och hans brorsas hemsida
i ca tre timmar (se här) dvs. redigera bilder och fixa header osv. Jag är nöjd, pappa är nöjd, och Thomas är kass :P hihihi ^^ Sen gick jag hem till Näs igen för att skriva klart ett MeKu arbete som ska in imorgon, och skriva detta. Snart ska jag kila i säng men tills dess ska jag nog at en kopp te och spela lite tetris :P pusshejs!

God kväll :)

Nu ska jag göra följande

hänga tvätten
koka upp vatten till te
packa ihop för imorgon
göra te
spela overlord


Jag har fått mina greens nu. Så jäkla stolt. Jag klarade det helt själv!

Jag exploderar snart

Nu har jag suttit och läst artiklarna om umeå som kulturhuvudstad, men framför allt deras kommentarer. Och jag blir förbannad! På riktigt! Det är verkligen bara två sorters människor som skriver enligt de som skriver. Kulturnissar och konstnärer och sånt shit som tror att detta är deras chans och som säger att umeå är en sån negativ stad, och de som faktiskt tänker logisk och ifrågasätter om ett sånt här pengaslöseri verkligen kommer att betala tillbaka! Och jag måste hålla med, jag tror att det kommer att kosta så oerhört mycket mer än det kommer att smaka, verkligen. Och kommentarerna om att "alla umebor hatar kultur" och "alla umebor är så negativa" är BULLSHIT! Hör ni det?! VI ÄR INTE NEGATIVA, vi är realistiska och oroliga. Och dessutom är det ett extremt hyckleri att kalla umeå för kulturhuvudstad. Umeå, som drar in på bibliotek och vård för att lägga pengar på stora jävla "munnar"! Sen när har stora röda hjärtan/munnar haft NÅGOT ÖVER HUVUD TAGET att göra med kultur?

Det handlar inte om att vara negativ eller kulturhatare.
Kultur i all sin ära, men detta är skryteri, slöseri och HYCKLERI.

Knaismuppen

Jag säger inte mer än såhär...

Mumisch

Gah party med älsklingbrudsen ikväll! Hedin Dimma Nooms Emett osv osv osv HELT UNDERBART jag är så lycklig <3 äntligen :] nu ska vi tagga brudarrrR! Jag har verkligen längtat efter denna stund!

Med detta vill jag bara säga att jag efter skolan inte kommer att sitta hemma och knarka overlord och vaniljte, utan jag kommer käka middag på stan med brudarna för att sedan ta expresståget (bussen) mot umedalen NÄSTA! Och där.. Ja där kommer det vara så mycket awsomeness att en vanlig människa aldrig skulle kunna ta åt sig allt på en gång! TAGGA BRUDAR!

Älskliiiiing........!

Nu har han farit iväg till Gällivare igen. Och jag börjar om en och en halv timme.. jag har alltså en timme på mig att fixa och stöka. Jag tror att jag ska ta en kopp te och försöka stilla hjärtesorgen.. Puss!

Overlord or loser...

Overlord var fan sjukt svårt xD jag har typ noll liv, minions, armor och mina vapen gör typ noll skada.. En fucking beatle klår mig!! PINSAMT.. Men det är kul. Det går inte att förneka :P

Hörlurar

Glömde ju säga det, har köpt hörlurar, ett par rosa Skullcandy Hesh :P bara 489:- på mediamarkt :P


Heligt bajs

Okay fail på mig, jag har faktiskt spelat ps3.. Lite pinsamt nästan xD men jag tänker bara säga en sak, OVERLORD är det sjukaste, hårdaste och absolut roligaste spelet någonsin xD it makes no sense!! Jag älskar att det finns spel som går ut på att man ska vara så elak och corrupterad som möljligt, samt att man kan sparka sina minions. Helt under bart. Yielder of the paladin mop! *internskämt*

Och jag är allvarlig. Jag kan bli beroende. Tihihi ^^ det trodde jag aldrig om mig xD jag som knappt kan handera en TV-spels kontroll xD mennnnnnee... Snart slutar lektionen och jag längtar hem så att jag kan få spela lite overloarrrrd och dricka mitt älskade vaniljte :P



Awsome i kartong

Liptons vaniljte är helt fantastiskt gott <3


Jag funderar lite..

Jag funderar faktiskt på att börja spela NWN2 igen.. Dock orkar jag nog inte fortsätta spela där jag var, utan då börjar jag om från början på expansionen Mask of The Betrayer.. Could be fun.. Men jag vet inte.. Känns som om jag kommer lessna på de också.. Sen är jag faktiskt nästan lite lite sugen på att testa Näs nya spel, Overlord.. Det ser skitkul ut iaf :P

God morgon

God morgon världen! Eller, det ska föreställa morgon men jag vet inte riktigt, eftersom det är mörkt som om det vore kväller xD hur som haver så ska jag snart göra mig en frukostmacka och lite awsome vanilj-thé :P Liptons vaniljte är awsome verkligen, har aldrig varit något vidare fan av te men jag drack tre koppar igårkväll bara! Och det säger en hel del. Men men. Nu är det äntligen lördag, sov till tio i tio idag, skönt, men jag vet inte riktigt vad som händer till helgen.. Såg sunshine cleaning igår btw. Den var rätt bra faktiskt :)


Schema á la lol (2)


Ett schema á la lol

Nu har jag fått mitt schema klart. Min studieändring beviljades. Och mitt schema är LOL. Onsdag till exempel. Jag börjar två och slutar halv fem, med två lektioner á la idrott och japanska, in that order yees. Och torsdag börjar 8.25 och slutar 10.10... Jag tror att det talar för sig själv :P Till nästa vecka får jag mitt nya schema i handen, då ska jag lägga upp det här på bloggen så att ni får se och avundas, men förhoppningsvis också skratta lite :P

För övrigt så är jag med CJ just nu.
Sitter vid hamnis och tydligen kommer jag åt midgårdskolans elevnätverk härifrån. Verkar ju sjukt men så är det :P vi har suttit senaste timmen och X minutrarna och skrivit om knaismuppen, muppensis knaisis, och vad det är får ni kolla på psyklopedins hemsida någon gång nästa vecka, om vi får igenom artikeln där :P

'till later, peace!

ERROR

Error in me head!

Jag blir knäpp

JAG HATAR MICHAEL JACKSON - BEAT IT!!

Skjut mig

ERROR ERROR ERROR

*knaster*

Men nu börjar lektionen iaf :P

RSS 2.0