Ah omfg...

Hej. Nu var det väldigt länge sedan jag skrev. Igen. Haha nä men jag kommer nog skärpa mig när jag fått min beställda dator samt när älsklingen får das internetzzz... *fniss* Idag är det onsdag och nyår. Har inte skrivit på över en vecka men det har heller inte hänt så mycket. Julen var ganska trist, ingen julstämning har hittat till min stackars kropp än så jag antar att den sket i det det här gången.

I julklapp i år fick jag....
* USB-minne 8 GB
* Väggstereo från Philips
* Presentkort på H&M (250kr) och Guldfynd (300kr)
* Fönsterlampa
* Mini rese-plattång
* Parfym GANT liquid och GANT liquid Deo
* Parfym, bodylotion och shower gel från Puma
* Ursnygg grå topp
* Smink i form av en brun flytande Eyliner samt en Matte Mousse Foundation
* Choklad
* Ryggsäck fylld med choklad av pappas chef
 och lite annat smått och gott.

H&M presentkorten spenderade jag igår på en topp, en kjol, läppenna och ett par silverörhängen. Bilder kommer senare eftersom jag kommer använda dem ikväll. Ska fira nyår hos älsklingen med ett gäng underbara människor. Jag, Älsk, Haffu, Negern i burken, Dimman, Aust, Noomie, Drocko, Wadis, Ludw och Hannes kommer att närvara :)

Men nu ska jag... Jag vet inte... Bråka med nån tills klockan blir fem och jag kan börja duscha och klä upp mig osv :P Pusssenpåå!
Här är datorn som jag beställt, en Toshiba L300-19O

Choklad

Det smakar choklad i min mun, Näs har fått sin nya soffa, jag älskar världen och livet och jag är ganska sådär normal-lycklig just nu. Saknar min underbara ofc, han är i Lycksele.. Och jag får ju träffa honom i morgon men det faktum att han är många många mil bort får det bara att kännas som om det är en evighet tills jag får träffa han nästa gång.. :]
Kisses and lovely X-mas greatings!

Sommarminnen

Det finns inga ord som beskriver min saknad efter sommaren som passerat. Jag kommer längta tillbaka till sommaren -08 hela mitt liv. Så mycket jag förlorat och så mycket jag har vunnit. Självklart saknar jag ALLT det jag förlorat, och självklart väger det jag vunnit inte upp det jag förlorat. Men jag saknar händelserna, allt. Även det som ännu får mig att vilja gråta, även det som fortfarande gör mig fly-förbannad. Jag saknar verkligen allt. Jag trodde inte att man kunde sakna något så mycket. Och trots att jag är lycklig nu så kan jag inte låta bli att tänka.. Jag vill styra tillbaka tiden och leva resten av mitt liv sommaren -08.

Tisdag kris-dag

Fan vad chill med sovmorgon =) börjar om tio min =) så jäkla skönt att sova till 8.45 :P sweet. Cya

Nationella....

Goderdagens :) Nu har jag klarat av den andra delen av nationella matte A provet. Vi kör tvärtom och börjar med del två, sen gör vi del ett efter lunchen. Jag tror iaf att det gick bra :)

Helgen var mysig med bio fredagen, julshopping och godis-film-myslördagen och så bara chill söndagen. Jag har nu fixat alla viktiga julklappar till folk, de jag har kvar är syrrans, Dimmans och Näs. Men jag känner mig inte särsilt stressad. Jag peppar bara lov just nu :P imorgon är det CAD-prov och på onsdag blir det excelprov så.. Sen är det äntligen ÄNTLIGEN lov. Älsklingen ska till lycksele den 20'e men sen ska jag bo hos honom fram till juldagen :P så jäävla mys :P längtar såå <3

Peace out
!

Fredagsmys med lussebullar

Hejhopp mina fjäderfjun! Idag är jag en glad liten sparv med trasig röst. Ska äntligen få se den efterlängtade Twilight. Och dessutom bjuds det på fika (lussebullar hoppas jag annars blir jag toookig) efter skolan idag :P Då ska vi också få lyssna på luciatåg och sånt där.. Michelle ska vara med och sjunga solo :D hon ville att jag skulle kompa henne på gitarr men jag är för kass så jag sa nej x)

Igår var vi ju på megazone med klassen och spelade lazerdome. Eftersom det var ganska många som inte kunde dyka upp fick även Andreas spela. Sedan när dom ville köra en gång till så fick Lollo spela. När Andreas spelade var det rätt kul, för jag lyckades, utan vidare ansträngning, övertala Lollo att köpa en dricka åt mig i utbyte mot en lussebulle :P sweet :P medans grabbarna spelade passade jag även på att fixa en grej som jag dock inte bör skriva om här..

Sen kom Älsklingen förbi! Han satt och gosade med mig under grabbarnas andra spelrunda :P sedan gick vi på Eurasia (med klassen alltså) där våra mentorer bjöd på middag :P Sweeeeet 8-]~

Nu ska jag läsa lite bloggar innan jag kilar iväg på lektion :P pusshejs!!

Sjuk

Tjo på er denna onsdagseftermiddag. Idag är jag hemma och sjuk. Har nästan tappat rösten helt och är snorig som fan. Därav har jag sedan jag vaknade legat och kollat på TV. House för er som inte kunde gissa det ;)

Igår träffade jag GL på stan och vi hade jättetrevligt och pratade. Jag tror att jag pratade 4-5 timmar i sträck igår. Inte undra på att rösten inte funkar xD folk måste verkligen börja be mig hålla käften xD

Men nu ska jag fortsätta mitt House-tittande. Cya :*

Tävling hos Bibloggen!


Kopiera in detta på din blogg för att vara med och tävla:

Nu har du chansen att vinna den nya mobil telefonen LG KU990 Viewty hos Bibloggen .
Värde på mobilen är cirka 2500kr.
Jag är med och deltar om chansen att vinna den nya mobiltelefonen från LG .
Vad med du också.
Tävlingen avslutans tis 23:e kl 23:00

Skoter

Klarade skoterprovet med 33p/35p. Fick MVG i kursen. Fan vad awsome jag är :) pussba!

Sjukling

Hej. Idag är jag sjuk. Typ. Men jag är i skolan ändå, eftersom det var dataprov (VG). Helgen har varit händelsefylld men ändå slapp. Fredagens inflyttningsfest hos Nisse var kul, eller det var kul att titta på när dom körde ölspelet :P those who were there, ya'll know whata I mean ;)

Taxi hem och i säng halv två tror jag det var. Sedan på lördagen sket jag i allt och bara sov till jättesent. Sen hjälpte jag älsk med disken och så åt vi lunch efter det. Hela lördagen var rätt chill, eftersom Näs inte kunde köra så for vi inte ut nånting förrän vi skulle och äta middag hos hans pappa, då gick vi dit. När vi kom tillbaka hem tyckte Dimman att vi skulle komma till röbäck och pyssla med henne, Haffu och några till. Näs ansåg sig själv körduglig halv elva så då for i dit. Var hemma halv tre eller halv fyra, minns inte riktigt, och sov till halv tolv.

Söndagen var också rätt chill. Ingen särsilt hände, förutom att vi åt godis som köptes på lördagen, och lussebullar, samt spelade Soul Calibur IV. Halv sex for Näs bandy och jag satt hemma och spelade ps3, oblivion. Mjum mjum..Sen for vi på middag hos Näs mamma, for hem igen, såg parlamentet och sen gick jag hem, ut med hunden och i säng.

Idag är det guess what ;) den åttonde ;) which means att vi har varit tsm i fyra månader nu :D *yeay* puss påde älskling <3 tack för fyra underbara månader <3

Peace :]

Fredagslögn

Hej. Allt är fortfarande piss angående tja.. Det jag inte pratat om men som dom inblandade vet vad det gäller.. Jag har bestämt mig vad jag ska göra nu. Allt var bara en lögn, det blir lättast så. Du säger att du är besviken, men det är jag också. Men jag tänker fan inte låta det här sänka mig. Du har ju alltid funnits där, och jag tänker inte gå någonstans. Lämnar Du mig nu är det Ditt val. Jag förstår det. Men jag tänker ignorera det som hänt. Jag pallar inte bry mig. Inte om det. Hade det varit någon annan hade jag brytt mig, för Ditt uppträdande. Det är fel. Så.. I'm outta here.

Övriga nyheter.. Ikväll är det inflyttningsfest hos Nisse, ska dit med Näs *big surprice* och sen på lördag blire lajvmöte. Vet inte om jag blir kvar där med.. Jag ska testa innan jag säger nej i alla fall. Dessutom skulle jag vara sekreterare hade jag lovat så. Det blir nog av hur som haver.
I onsdags for jag in till stan och köpte pappas julklapp. Gick på stan med Michelle och sen mötte vi CD och for på pysselshit hamnis med han och Sebra. Sen kom älsklingen som slutligen skjutsade hem mig. Det var mys. I torsdags gick jag på stanm en stund med Dimman innan jag tog bussen till älsk där jag åt mat och bara chillade. Idag ska jag nog.. Bara.. Fara på stan. Gå en stund med Emma. Prata med henne om lite grejjer.. Och sen ska jag till älskling, och om syrran inte är alltför sjuk blire middag hos mig. Och sen då sist av allt infllyttningsfesten.. Jag känner mig så trött och less så.. Jag orkar inte skriva mer nu.. Hejdå & Peace..

Tjo

Tjo på er denna onsdagseftermiddag. Allt är kaos och jag är på bajsdåligt humör. Men hur som helst så var iaf förrgårdagen bra. Fick äntligen min keyboard såld nämligen.

Min officiella, uppdaterade och seriösa julklappslista:
Laptop
USB-minne
GANT liquid el. summer
Presentkort på kläd- och prylaffärer (allt roligt :P)
Bio-kort
Godis
Pengar

RSS 2.0