Valborg

Det känns som att det börjar vara dags för en ny design - om inte annat funderar jag på att byta blogg. Har tagit bort alla nya bloggar som jag haft, och återigen skapat en ny i ett rätt lamt försök att börja om på nytt. reffe.blogg.se heter den nya, odesignade och o-skrivna bloggen som jag funderar på att flytta till. It makes sense huh? Känns som att stati0n inte var det bästa valet för ett bloggnamn, men vad vet jag?

Har även äntligen dragit mitt lata arsle till trafikskolan och igår hade jag min första körlektion, nästa gång är på tisdag, och sen på torsdag. Det gick bra och jag har världens sötaste körskolelärare <3 jag är iaf nöjd :)

Valborg då, vad händer? Jag hade nog tänkt vara med Burk, Gullis och Älskling (Näs ska vara hemma och sjuka) och spela gitarr och grilla. Men jag var även lite sugen på älvs-grillningen dit mkt folk jag känner ska.. Men men det återstår att se vad som händer.. Nu har jag iaf lektion och ska jobba med vårt dryg-projekt..

Hungrig som ett as

Nu är jag hemma från skolan. Hade ingen engelska idag, så jag skippade klasstimmen och hade därför bara japanska mellan 14.20 och 15.30. Fast sen hade ju bussarna nya tider, så jag missade typ en halvtimme.. Dock missade jag som tur var ingen viktig information, bara repetition.. Hur som helst så är Näs sjuk, förhoppningsvis svinis så jag slipper smittas då jag är vaccad xD hehe ;D och jag är fruktansvärt hungrig, framförallt är jag fett sugen på kinabuffé. Jag är faktiskt så sugen att jag skulle kunna betala själv - de som känner mig förstår nog hur sugen jag är då! Ikväll ska jag försöka fixa min cykel, och hemma ligger lite kläder som jag beställde för läänge sen och som nu väntar på att bli provade ;) kramkram

Hemma igen

Jag var omänskligt trött i morse. Tog garra 20 min innan jag ens iddes resa mig ur sängen. Jag är ömmen och lämmen lite överallt, har ett oidentifierbart blåmärke, och ett identifierat blåmärke från när jag drog min 360 på bredden med skotern. Har två favvolåtar för tillfället, Fireflies och Underbart. Idag ska jag försöka få tummen ur och fixa cykeln, och jag längtar redan till sängen. Låt mig få sova säger jag bara. Har tydligen missat asmkt under min skoterhelg, det har varit brännboll grillning och fester av episka proportioner som jag självklart missade. Ibland tror jag att folk gör det medvetet >.< nu ska jag gå och leta reda på en oskön bänk att sova på eller något liknande.

Klimpfjäll

Nu är det lördag och vi, jag, pappa, pappas arbetskompis och hans två söner, har varit här i klimpfjäll sedan i torsdags. Har kört skoter, ätit god mat och blivit redigt bränd, och en del finns på bild ;D vsg ;D



Nu får vi bara hoppas på att morgondagen erbjuder lika bra väder, för isf så ska vi köra lite hopp bilder osv, jag hoppas vi kommer härifrån med en hel del grymma bilder ;D med lite tur kanske jag kommer med på bild också hehe ;D

Sjuklingar

Jag sjukanmälde mig och for hem efter första lektionen samt var hemma idag eftersom jag hade så ont i huvudet, men nu mår jag bättre. Har fixat nå bilder åt pappa samt lyssnat på massor av musik och tryckt i mig ett ton laktris. Spyr jag så är det inte mitt fel. Förutom min senaste huvudvärk så har jag mått bra, så det verkar inte som att jag och näs lider av samma sak ändå, eftersom han även är snuvig och dålig i magen. Jag slår någon om jag får whatever han nu har. Nu tänker jag sitta och ragea på Micaela samt sparka på nånting, får se om jag överlever kvällen. Kramkram

Efter många långa om och men...

Jag har inte uppdaterat särskilt mycket sen skoterhelgen med pappa, och inte mycket har hänt. Det har varit lov, det har varit en hel del festande och nisse har lämnat sin grotta. Jag vet inte varför jag bestämde mig för att skriva igen, och jag lovar inte att jag kommer bli bättre på att uppdatera.

Nu har i alla fall skolan börjat igen, men jag fick nått knäppt i huvudet så jag har en blind fläck som gör att jag bara ser halva datorn om jag tittar rakt på den, och den ger mig huvudvärk och det är omöhligt att jobba. Jag vill officiellt hem och sova, även om jag innan fläcken dök upp var rätt peppad. Jag är galet fashinerad av hur enkelt det är att komma in i skolrytmen igen efter en och en halv veckas lov.

Undra om jag kommer svimma snart eller nått, för det flimrar som fan i mitt högra öga..

RSS 2.0