AMAZING


Dags att färga håret kanske..?


Mohaha


Min pappa är coolast i världen



Sommar, sol och bad

Det skulle verkligen sitta fint med en typ utlandsresa nu.. 25+ och sol sol sol. Underbart. Men tyvärr är man fast här i tråkiga sverige, och kalla norrland. Dock är livet inte värdelöst, långt ifrån - ikväll barkar det av mot Emma för födelsedagsmiddag, och efter det blir det grillfest på Nydala. Peppar vi? Ja!

Vecka 23 peppas såklart också, med underbar skolavslutning. Men jag har svårt att se hur tempen ska hinna gå upp och björklöven hinna slå ut tills dess. Det är inte vår utan knoppar och sol och för tillfället ligger vi i ett mellanting. För jag har i alla fall inte sett några knoppar än. Fast jag har sett blommor.. Några stycken iaf.. Tussilago och nånting som liknar tulpaner i nån trägård.. Mysigt :]

Memories and wishings for the future

God dagens mina vänner. Har ännu inte hunnit eller orkat med att försöka mig på nån ny design, mycket pågrund av att jag lånade ut min datorladdare i fredags och sen glömde jag den så jag har varit datorlös i helgen. Valborg var najjs iaf. Det blev grillat vid älven till middag med trevligt folk och mindre trevliga måsar. Det blev även en hel del gitarrspel, AMAC, campus, munkar, brasa, Nydala och festfestfest där med massa fler trevliga människor. MMN var assum och gjorde en enorm brasa vilket var helt amazing.

Igår var jag och älskling och såg Alice i underlandet 3D med min familj, det var mkt trevligt. Imorgon sker två mindre behagliga saker och en mindre obehaglig sak - jag har inte min vanliga sovmorgon, pågrund av den andra dåliga saken, nationella engelska. Den mindre obehagliga saken vet ni redan om - körlektion ;D man skulle kunna säga att jag är rätt peppad :P men nu är jag hungrig.. Om 20min slutar lektionen, och sen är det bara en miljon timmar kvar till lunch -.-' pusshejs!

RSS 2.0