HBT-vantarna är här!

Nu har även mina HBT-vantar kommit, lägger ut en bild senare :P och idag har jag varit på HBT-fika med ja.. HBT-gänget xD i Dimmans ära :) och i torsdags blev det ingen veckans puss, men det kommer innan söndag, jag lovar. Kom ihåg att du kan nominera någon till Veckans Puss Här :D

Och här kommer den andra filmen med Arne, vår söta sommarkulting :P
Sista dagen där och det var sorgligt och... grisigt ;)


Arne

Okey ingen har hunnit (orkat?) kommentera och gissa vem Arne är, men här kommer den första videon. Den är filmad med min mobil så den är rätt kass, den andra som kommer senare är dock filmad med min kamera så den är lite bättre :)

Jag och Denelia inser att Arne är som en hund :]

Tjenus

Nu är det riktigt illa, jag hoppas ni inte mindar att jag dissat bloggen lite den senaste tiden, jag försöker ändå men jag orkar inte alltid :P men idag är jag hemma och sitter i sängen med min älskade laptop igen, egentligen enbart för att jag inte orkade ta femman till djurmagasinet och köpa hamstermat och sen gå hem pga min troliga benhinneinflammation. Mysigt va? I alla fall så finns inte så mycket annat att säga, förutom att jag är tjock och lat och har ont i benen.

Attans.. Nu började jag ju sakna Arne också.. Hmm.. Ska försöka lägga upp filmen med mig Denelia och Arne på youtube igen så att jag kan posta den här. Det skulle vart awsome.. Vet ni vem arne är då? Gissa tre gånger ;) den som gissar rätt fåååår... En jättestor luftkram :D och typ än länkning i bloggen eller nått xD what ever.. Nu ska jag kila och se om det går att lägga upp den där filmen :P PUSSPÅ erråå,

Nu är det dags

Nu har jag varit lat och dålig på att skriva de senaste dagarna, men några bilder fick ni i alla fall igår från min, Emmas, Lottens och Näs mys med film, chips och kladdkaka. Vi såg filmen Sex drive och låg i säng runt fyra. Igår var jag dessutom med Näs till Wadis och Ludw för att kramas med SIIIRRRROOOO och fira Suss' hemkomst :P nu är det, no surprice, TMS och jag är på ett alldelles vanligt dåligt humör - eftersom - allt skiter sig med mitt kameraresearch.. Det ska vara klart på onsdag eller nästa måndag beroende på hur många som hinner redovisa idag..

Jag har för övrigt ett helvete med min typ... Livsplanering... Jag har ångest över det här med skolan eftersom det inte finns någon linje jag vill gå i Umeå, vad jag vet, och jag vill så gärna gå den linje jag går nu men jag vet inte om det är värt ett minimum på 10 timmar buss och 5 timmars bussväntetid i veckan... Och jag vet inte om det är värt ett lägre meritvärde med tanke på vilka universitetsutbildningar jag funderat på. Vill jag bli psykolog måste jag ha högre än VG i snitt, och Fysiken och Kemin lär ju sänka mitt värde med hur mycket som helst.. Kommer jag klara av att gå ut gymnasiet med ett meritvärde över 17,5p?

Så som det ska vara <3



H&M och HBTQ

Nu har ännu en laddning kläder från H&M kommit, denna gången en topp, två par knästrumpor och en byxa :D dessutom har mina HBTQ-sockar som mormor stickat kommit! Dom är jättesöta, knähöga tjocksockar i regnbågens färger. Hon håller på att sticka ett par matchande tumvantar just nu :D





Veckans Puss

Veckans Puss går denna vecka till Sandra som blev nominerad av Emelie med motiveringen...

Hej! Skulle vilja nominera Sandra (sandrapandras.blogg.se) till veckans puss!
Hennes blogg är väldigt inspirerande + att hon är en helt underbar kompis som aldrig sviker eller är dum!<3 Skulle bli jätteglad om hon blev veckans puss, för det förtjänar hon! =)



Varsegod Sandra :D

Kamera och TMS

Hej. Har TMS nu. No surprise.. Är ledig imorgon och på fredag, mys med långhelg.. Nu sitter jag och väntar på Storbacka som ska hjälpa mig med mitt arbete. I'm tired, hungry and fed up with school.

ENgelska och KEmi

Nu har jag haft ENprov och om 20min är det dags för KEprovet x( engelskan gick relativt bra, och jag är inte heller särsilt orolig för matteprovet imorgon, men kemin känns väldigt osäker.. Hoppas jag klarar mig med G. Annars.. Äh.. Men jag är i alla fall ledig torsdag-fredag. Ska sova hos Näs då. Myspys *längtar* Pusshejs..

RO

Frida har börjat spela RO.. Liiite pinsamt va?


Paradisbadet i Ö-vik ^^

Idag blev det paradisbad, trots att jag inte hittade någon bikini. Blev till att bada i min gammla bikini och shortsen från sthlms-resan i somras ^^ resan gick till i en kall bil tillsammans med Haffu, Sebra, Tamtam ;) och Näs :P asmys dit, jävligt kallt hem xD men nu ska jag sova gott, efter en heldag på paradisbadet i Ö-vik ^^

Goderligoderli morgon ^^

Idag är det alla hjärtans dag och jag är äntligen frisk, sort of. Ska på stan men morsan och syrran, käka alla hjärtans dags-bakelser och köpa bikini åt mig till imorgon. Känns skumt att vara ute såhär i sista sekunden med det, men har man varit sjuk så har man. Nu ska jag dra på mig sockar och schasa igång morsan och syrran så vi kan fara :)


Alla hjärtans dag

You're the star on my dark nightsky
You're shining like a fire, through every cloud
My fire burning for you won't fall, just try
For your eyes I'm naked, with nothing to shroud
You make my breathing easy
With you the sun shines bright
for every star on every sky, in every world in sight...

Thats odd..

Jag har lyckats med något mycket märkligt. Fyllde tvättmaskinen med färgad tvätt imorse, och när jag skulle hänga tvätten nu ikväll, då hade alla vita fält i kläderna färgats rosa. Och jag hade inte ens något rosa i maskinen! Hur lyckas man? Hur lyckas jag? Det var jätteläskigt i alla fall.. Men nu har jag suttit och räknat matte i drygt tre timmar så nu ska jag sova innan jag tar tag i morgondagens bekymmer :P kisses,

Mintgrön..?

Ny design igen :) vad tycks? väldigt stilren om ni frågar mig :)

God morgon världen :D

Fredag, jag är typ nästan frisk, och solen skiner så starkt att jag nästan blev blind när jag drog upp persienerna. Allt är chillerill swillerill och jag vet inte.. Men jag är så glad idag. Vet inte alls varför, jag bara är :D jag peppar helg, imorgon när Näs kommer hem så ska jag dit och kolla så mina små bajskorvar lever ;) det gör dom säkert, men det känns lite konstigt att jag inte varir dit och kollat till dom på en hel vecka..

Btw så är jag fullt medveten om min låga statistik, men ni som mot förmodan kommer in och kikar lite på min blogg, kan jag få ställa en fråga? Vad anser ni om den svenska svartsjukan? Har ni råkat ut för den någon gång, eller aldrig hört talas om den? Skulle vara jätteintressant med några kommentarer kring det :)
Hur som helst.. Är nyduschad och ska bara klä på mig och äta lunch, sen ska jag sätta mig och plugga lite ;) kram,


Visst är det jävligt patetiskt?

Visst är det jävligt patetiskt med sådana kommentarer?
Och ännu mer patetiskt att personen i fråga är anonym.

Skärp er.


Min älskling är det bästa som finns <3

Jag tror att man ofta i ett förhållande tänker att man älskar sin partner och att den personen tar alla andra, men frågan är hur ofta man faktiskt med hela sitt hjärta känner att en viss person verkligen är bäst? Det är vid sånna här tillfällen, nu när Ebba blivit avlivad, som man känner av det där extrema. Jag behöver inte ens tänka efter, det bara händer. Som att bli träffad av blixten nästan. Min älskling är det bästa som finns. Och ingen, INGEN kan toppa honom. Jag längtar tills ikväll. Kanske kan jag pressa några tårar i hans famn, det skulle vara väldigt skönt.


Det bästa som någonsin har hänt mig, i en galen förpackning med ett hjärta av guld ♥

Nominera till Veckans Puss här!

Finns det någon som Du tycker ska få något lite extra i vardagen? Nominera någon för Veckans Puss!

För att nominera någon som Du tycker ska få Veckans Puss så skriver du helt enkelt en kommentar med

♥ Alias
♥ Bloggaddress
och
En kort motivering

till varför just Din nominerade förtjänar Veckans Puss :D

 

Självklart kan du även mejla in din nominering till [email protected]

Veckans puss <3

Jag ska börja med något nytt, något revolutionerande! Jag ska börja med "Veckans Puss" :) dvs. helt enkelt något jag kastar ut till bloggare all over the world samt vänner som behöver en extra puss i sin vardag ^^

Och den här Veckans Puss slänger jag ut till....


Tomheten efterråt..

Det jobbigaste med att skaffa ett djur som lever lite längre, som exempelvis en hund jämfört med en hamster, är att man inte tänker på tomheten efter djurets bortgång. Dessutom så får man illusionen att djuret alltid kommer finnas där. Det känns så overkligt att sitta här och inte ha Ebba vandrandes i lägenheten, eller snarkandes i soffan. Det känns som om hon kommer att gå uppför trapporna när som helst.

Jag skulle nog kunna jämföra det med när farfar dog. Jag var aldrig ledsen egenltigen, det var som om det inte sjönk in helt enkelt. Alltid när jag var hos farmor förväntade jag mig att farfar skulle komma gåendes nedför trappen, eller in genom dörren. Sorgen för mig är inte så stor i sig själv. Det är tomheten som är värst. Och kanske lite att man känner sig lurad. De skulle ju finnas där för alltid...

Men det gör dom ju aldrig. Och jag antar att det gäller alla sorters dödsfall. Vänner, släkt, husdjur, klasskompisar.. Man känner sig som lurad i alla fallen. Man vill ta kvittot och gå tillbaka och säga att nej jag vill byta ut den här, den gick sönder! Men man möts av skratt och en röst som säger att det är försent. Varan har slutat tillverkas...

Yours truly,

Design ^^

Har nu designat till menyn lite, vad tycks?


Det känns tungt..

Det känns lite tungt när jag sitter här och designar för fulla muggar, och syrran kommer in och frågar om jag vill säga hejdå. Dom for just. Pappa och Fanny. Och Ebba.

Idag ska Ebba, vår underbara söta, men gammla hund, avlivas.

R.I.P.

♥ Ebba Emmerdales Faithfully ♥
13/5 1996 - 11/2 2009
Mor till två fina kullar
Och vår älskade hund


Bilden är tagen förra vintern, strax efter jul ♥ You'll be in our hearts forever










Bikini

På söndag blir det eventuellt till att fara på paradisbadet med Haffu, Näs och Haffus harem *asg* hehe nämen skämt åsido, paradisbad blir det om jag är frisk, och för att kunna bada krävs en bikini. Har som jag tidigare nämnt beställt en del kläder från H&M varav jag fick två av dom plaggen i fredags, dock beställde jag ingen bikini då så jag tänkte att ni läsare kunde hjälpa mig lite att välja mellan dessa...



1. Bondeau BH 98kr + Bikinitanga 98kr marin/vit

2. Bygel BH 129kr + Hipsters 98kr svart m. kedja

3. Bondeau BH 98kr + Hotpants 98kr brun

Vilken tycker ni är snyggast? Vilken ska jag köpa? Puss,









Hallå...? Rösten..? *eko eko eko*

Min röst är borta!! Hahahahahah xD It's gone! Lulz! I canna talk! LULZ.... Jobbigt >.<

Här är iaf en jättefin video jag hittade på Icanpikans blogg, fick mig att sakna min älskade Mattias jättemkt <3 det är bilder från twilight, för övrigt en mkt bra film, dock måste jag påpeka att han som spelar Edward... Mjah han är ju inte ful, men jag fårstår inte hysterin som bildades runt honom. Så het är han inte! Men men, videon är fin, och kärlek är vacker i alla former.. Nästan.

Sjukt sjuk

Idag är jag hemma och sjuk, an'a don like't... Jag har rosa luddiga kaniner i huvudet och i öronen och jag hade INGEN ANING om att det rymdes så mycket snor i ett huvud O.o men jag har gjort lite nytta iaf och städat mitt rum, bäddat rent och jobbat med lite skoljobb som jag legat efter med ^^ känner mig duktig. Sjukt duktig *hihi* men nu sk ajag vara ännu duktigare och gå ut med hunden också ^^ pussar,







Jag avguuuuudar den där smajlisen --------------------------------------->>

Seriöst, den ser ju ut som jag!!! :D

Jag tror jag är sjuk...

God morgon. Sitter här och väntar på att gå ut till bussen om tio minuter, men jag känner mig grymt opeppad. Tror jag håller på att bli sjuk, har jätteont i halsen och snuvar. Fast nu snuvar jag inte eftersom jag använde otrivin, och min näsa håller på att torka sönder xD men men..

Som tur är så är måndagar relativt korta iaf.. Bara tre lektioner. Men jag har jättemycket skoljobb till den här veckan, Har bara hunnit räkna hälften av all matte jag skulle ha hunnit med i helgen, och jag kan inte slutföra mina labbrapporter.. Filmanalysen kan jag heller inte göra eftersom jag inte minns filmen xD men den har vi lektioner som vi får skriva på, som tur är :) sen har jag engelska boken som ska läsas ut, men det är till vecka 11-12 så jag är inte särsilt stressad över den.. Vad mer.. Där tog det slut..

Men jag har ju dessutom en låååång linsta på böcker jag ska hinna läsa, med början på Brisingr, den senaste och sista boken i Eragon-triologin :D~ sen kommer hela Sagan om ringen-triologin, Liftarens guide till galaxen-serien, alla tio böcker i mitt sängbord.. Och så Sagan om Belgarion-böckerna. Det är ändå ett antal böcker.. Dock fattar jag inte riktigt varför jag känner mig stressad.. Men nu ska jag kila ut till bussen, pusshej









Since 080808...




Topparna från H&M

Orkar ärligt talat inte ta egna bilder, min kamera är för kass *pinsamt* men här har ni bilder på topparna som jag fick i fredags ^^












Ett halvår sedan 080808

Igår/inatt såg jag filmen Australia. Den var verkligen helkass. Kanske var det för att jag knappt hörde vad dom sa, och kanske för att jag inte hade några subs, men fan den var förvirrande och allmänt... Kalkonig! Var tvungen att läsa Wikipedias summering av filmen SAMTIDIGT som jag såg den! Så nej, Australia är inte rekomenderad från min sida.

Idag är det ett halvår serdan 080808, dvs idag är min och Näs halvårsdag :] *grattis mig* hihi ;) så idag blir det fira av med utemiddag och nått mer som vi inte bestämt än. Kanske film. Igen. Annars så ska jag sätta mig och räkna matte eftersom jag ligger jättelångt bak just nu... Blir nog också att arrbeta lite med kemi och fysikrapporterna..

Juste, har ju glömt berätta att jag har fått nya kläder! Två stycken gröna toppar har kommit av alla kläderna som jag beställde för någon vecka sedan från H&M's katalog. Väntar på några plagg till, men tänkte lägga upp en bild på dem jag fått lite senare (när jag själv är påklädd hehe). Fick dessutom en datorväska av älskling i tidig halvårspresent igår <333333 kommer en bild på den också snart :]

Måste komma på något att ge honom dessutom.. Har inte hunnit tänka på det men i och med att han köpte datorväskan så måste ju jag fixa nånting åt honom... Hmm... Några tips?









Mina underbaringar <3

Nu har jag gett upp försöken att göra pluttarna till kompisar igen, och det verkar som om dom löst det själva, dom bråkar forrtfarande, men James har faktiskt lugnat ner sig lite.. Sitter nu med en underbart söt Freddy klättrandes på mina axlar och i mina händer, och om jag i slutändan ändå måste sälja någon av dom, vet jag vem jag behåller ;P jag vet att man inte ska ha favoriter, men Freddy är så snäll och söt :] han gör aldrig nånting, och dessutom klarar han av att vara ensam, något som James inte kan...

 Ikväll blir det kanske film med nå folk, annars.. Ja.. Vet inte... Film med bara mig och Näs? Hmm.. Jag som hade hoppats så att vi kunnat komma ut den här helgen och göra något med folk, och inte bara sitta här och nooba hela helgen tills jag ska hem... x( Blä för händelselösa helger -.-


Freddy hjälper mig att blogga :]











Burbråk

Jag har inte skrivit något om mina senaste bekymmer angående mina små hamstrar James och Freddy. Dom bråkar nämligen galet mycket just nu, och det är jättejobbigt. Jag är lite orolig att James ska skada Freddy eftersom han är så mycket större.. Har testat att dela upp dom men då blir dom så olyckliga, och jag har försökt med separata matskålar, eftersom de mesta av bråken är runt matskålen. James är så mycket större och tar direkt den dominanta rollen. Någon som kan mycket om hamstrar som kan ge mig råd? Eller måste jag sälja någon av dom? Sorgsna kramar,









Penisväder

Har ni någon aning om hur galet irriterande och jobbigt det är att gå till bussen klockan sju på morgonen när det snöar och blåser kraftigt. Okey om det blåser. Okey om det snöar. Men inte samtidigt! och plogbilarna kommer inte till ersboda förrän sent så man får plumsa fram i två meter snö tills hela kroppen bara vill lägga av. Var är ni plogisar, var ääääääär niiii?







God damn awsome website!!

Världens bästa sida, konvertera från RGB till hex!! http://www.javascripter.net/faq/rgbtohex.htm









Bolt

Såg btw filmen Bolt igår. Den var jättesöt, handlingen sådär, men den räddades helt och hållet av hamstern Rhino :P Underbart söt film!!











Kameror

Helt seriöst och allvarligt, någon måste hjälpa mig med det här! Någon riktigt kamerakunnig därute som vill vara vänlig att hjälpa mig? Plz? Vilka funktioner har en standard-systemkamera? Vilka egenskaper krävs för vilka bilder? t.ex. vad krävs för att ta ett bra porträttfoto? Eller en bild på riktigt små djur typ insekter?









Disk

Nu har jag diskat bort allt och kan äntligen börja baka den där äppelpajen som varit planerad sen tre dagar tillbaka, men Näs har även kommit hem vilket innebär en sak. Middag. Och därmed troligast ännu en disk innan jag kan börja baka.. Frågan är ju...

I övrigt så har jag varit duktig idag. Har vunnit mot ännu en boss i PQ, skrivit upp allt skoljobb jag har att göra, lämnat mitt nummer hos Musikanten så att Janne ska kunna ringa angående sommarjobb osv. Och så har jag ju som sagt diskat och städat upp lite. Det enda som lilla duktiga jag har kvar nu är att baka, fixa middag åt mig och älskling, och sen städa runt hamsterburen.

Det var ett tag sen jag uppdaterade angående hamstrarna, James och Freddy. Och tråkigt nog är det för att det inte finns så mkt att säga. Dom är söta helt enkelt. Precis som min karl ;) han gör inte så mycket men han är söt ;) men i alla fall.. Dom är väldigt kräsna vad det gäller mat har jag märkt xD och James är utan tvekan boss runt matskålen xD

Nu ska jag hjälpa älsk med maten, det blir förmodligen lax och nått kul till ^^ Pusspå<3








Pengar

Såklart alla tycker att det är bättre att betala lite i taget än att betala massor, bli skuldsatt och inte ha några pengar alls. Självklart! Varför skulle alla företag annars ha utvecklat månadsbetalning med ränta? Jag tycker personligen att det är bättre med månadsbetalning, att betala lite extra för att ha lite över varje månad. Vad tycker ni?

 

 

 

 

 

 


Do it! Do it 4 the lulz!

Följ min blogg med bloglovin

Fuji

Jag älskar verkligen äpplen. Har tills nyligt varit allergisk mot äpplen, men numera vet jag att jag kan äta Fujiäpplen utan att må dåligt, vilket känns underbart! Har nog ätit ett äpple om dagen i genomsnitt den senaste veckan. Det är så GOTT!!

Idag ska jag till Näs efter skolan och baka en äppelpaj, och ikväll ska jag sitta hemma och räkna matte som en tok. Jag är så grymt less på matte, kemi och fysik. Matte A kursen var rolig, faktiskt, det var lagom svårt om man säger så. Men jag är less på skolan helt och hållet egentligen. Grymt less. Den här helgen var bara.. P****...

Gissa vilken lektion jag har? Rätt, TMS :P ska som sagt forska om systemkameror, och I'm in seriously need of help here! Jag är totalt lost, kan ingenting om kameror, därav anledningen till att jag väljer att forska om det, men det är så svårt att hitta den information jag söker på internet. Jag vill lära mig hur en kamera funkar, olika begrepp, vad som krävs för att ta olika sorters bilder. Kan du något om kameror? Kommentera, hjälp mig!



Solen skiner!

Solen skiner igen! Det var en fröjd att vakna imorse av solens strålar som rann längs med gardinerna som flytande guld. Idag kanske det bär av till bräntisbacken, där vi, om vi far, ska åka pulka med Haffu och gänget ^^ men för tillfället sitter jag i morgonrock och försöker samla ork nog för att gå ut i köket och fixa lunch, och älskligen sitter vid sin dator och spelar spel. Jag har förbjudit honom att spela PQ tills jag har kommit ikapp, eftersom han är på sista bossen och jag just besegrat typ den näst sista -.- men men..

Jag har även beställt lite kläder från H&Ms nya katalog, mest toppar och så knästrumpor. Ska lägga upp bilder när jag får dom ^^ hittade dessutom ett par råsnygga skor i en annan katalog, men de får vänta. Känner mig lite småfattig efter bion igår, och nu har jag bara knappt 300kr att leva på tills slutet av månaden. Och då måste jag även spara undan lite -.-

Har fixat designen lite, och ändrat typsnitt på text mm. Har även lagt in en söt liten smily uppe vid rubriken, men den byts nog ut till något annat senare. Jag hoppas ni tycker om den nya designen, och det skulle vara jättetrevligt om ni ville kommentera den :)


Bio med mys - Changeling

Usch vad jag är på dåligt humör just nu. Har haft en jättetrevlig kväll med allas vår älskade kladdklet samt min egen älskade älskling. Såg på bio, Changeling, den var bra men samtidigt ganska frustrerande och hemsk. Den berörde på djupet. Jag skulle nog bli minst lika hysterisk om mitt barn försvann sådär... Jag rekomenderar filmen starkt, men den är lite hemsk på vissa ställen så man ska nog inte vara en softie om man ser den..

Sitter nu här och tjurar med älskling som läser i knät, samt chattar med Haffu, Denelia och Juxta.. Har betalat av i stort sett alla mina skulder nu samt sett på bio och ätit godis för nästan 170kr.. Hemskt är vad det är, hemskt. Jag har inte råd att spendera pengar. Om jag inte får ett sommarjobb så komme rjag vara fattig i sommar eftersom jag börjat få studiebidraget. Bajs bajs bajs..

Har ju faktiskt pratat med Janne på Musikanten så jag kanske har ett sommarjobb som ungdomsledare på ett musikläger i vännäs.. Men det vet jag inte än, ska dit och prata med honom igen. Annars hade jag tänkt springa runt lite och kika på andra ställen inne i stan. Funderar på att kolla på en djuraffär om det finns möjlighet att sommarjobba där.. Det skulle verkligen vara toppen ^^


RSS 2.0