Åh älskling vad jag saknar dig...


Älskling kom hem snart! Jag saknar dig så mycket!
Tiden har aldrig gått så långsamt som utan dig...


Grillbilder :)


Sjuk ensam och deprimerad...

Fyfan nu har Näs åkt.. Han skjutsade hem mig när han for.. Så nu sitter jag hemma i mitt eget rum för första gången på en vecka.. Det är så jävla jobbigt att skiljas åt när vi praktiskt taget bott tillsammans en hel vecka.. Sju nätter med honom.. Jag vill inte sova utan honom.. sitter i sängen och försöker mana mig själv att sova en stund men det går inte.. Jag vill inte utan Näs... Första veckan var jobbig... Andra veckan var chill. Den här veckan kommer ta livet av mig :'(

Vi får se om jag ids lägga upp några bilder senare...

BBQ

Igår vare BBQ på nydala vid kinabron, Haffus påhitt såklart ;P det var faktiskt riktigt kul! Det blåste inte så mycket så det var rätt skönt, och solen låg till och med på ett tag :) vi grillade lövbit jag och Näs.. Och så grillade vi typ.. Nått färdigmarinerat kött som Emma haft med sig och bjöd på. Det var riktigt gott och mysigt :) ska lägga upp bilder snart, troligtvis senare idag eller imorgon, eftersom jag är hemma och håller på att bli sjuk >.< har haft ont i halsen ett bra tag, men nu vill den döda mig.... Morr.. Men men nu ska jag spendera min och min älsklings sista timme i hans famn <3 pusshejs!

Dagen efter...

Festen blev typ lyckad, men bara typ. Det roligaste på hela kvällen var nästan när jag Sean och Helen satt och pratade vid chipsskålen.. Hade väll sådär kul för det mesta, med några små glimtar av väldigt kul. Men nä tack. Jag ska ta det lugnt med festandet i framtiden. Det är fan inge kul längre...

Det är så irriterande!!

Åh vad jag hatar sånt här.. Man peppar och tar livet av sina fötter och är beredd att ta livet av sin plånbok och så börjar folk bejla och opeppa och så visar det sig att det inte finns någon som helst planering om nånting.. Färdmedel, kläder.. Jag har fan peppat den här fredagen och den här helgen i flera veckor!! Jag vill ha kul som alla lovat att vi ska ha!
Om Dimmis, L8n och Nooms inte dyker upp kommer jag att bli arg. Den här gången på riktigt.

Shoppaholic..

Lr inte... Har varit och gått på stan fyra timmar idag, och det slutade med ett rea-linne för 30kr.... Känns så ovärt.. Letade efter nått att ha imorrn på inflyttningsfesten men ne.. Icke sa nicke.. Näs däremot hittade både byxor, kalsonger och en jacka... Alltså.. Vafan?

Onsdag igen :]

God morgon folket :D nu är det onsdag igen vilket betyder att om några (förmodligen långsamma timmar) kommer min älskling hem! Jag sov hos Näs inatt tillsammans med GL och Emma :P vi fixade och åt middag här igår och sen hade vi TV-mys och åt chips och dipp. Jag och Fredde sov i soffan och Emma i sängen... Jag fick tjata ganska länge innan dom gick med på att gå och lägga sig xD

Så dagen lär väl bli till att städa och plocka undan efter igår, och så ska jag städa upp i hamsterburarna. Vi lekte lite med mina pluttar igår och James fick springa runt i bollen, han verkade rätt nöjd efter det :) Nu sitter jag i alla fall i soffan och gör mest ingenting.. Diskuterar blogg med GL haha det gör jag xD Förresten, är det någon som vet vart man kan få tag på animen Girls Bravo utan att betala massvis?

Nu är headern bytt, vad tycks?

Såhär såg den ut innan...


Fly me away


The day you'll keep my secrets
that day I'll trust your words
My heart like fire burns for truth
as your heart does for youth.

Let me fly upon your back
let me hold the feathers
Of the wings that carries you
over land on skyhigh tracks.

Keep me blossoming
Keep me red as the rose
Keep me calm and lovely
as the flowers of venuses gardens.

The Godess has said her words
filled with sorrow she said
In dawn in night and in peachcoloured morning
your wings will carry you through the dark.


My Godess I speak, I wish and I seak
My Godess answer my prayers
Will your hand upon me
keep me healthy and free
'til the day and the sun rise again?

Att göra...

[x] Fixxa ny header
[x] Bli aktiv på bloggen igen
[x] Hitta mina gympadojjer
[ ] Läsa igenom Hela instruktionsmanualen till kameran
[x] Redda lite bilder i PS
[x] Installera NWN2 på min dator
[x] Börja spela NWN2 igen
[ ] Fixxa filmer/anime/serier att ha på datorn
[x] Försöka fixxa Girls Bravo (anime-serie)
[ ] Köpa hårfärg/blekning
[ ] Bleka håret till sommaren (juni)
[ ] Hitta ett sommarjobb
[ ] Köpa en ny cykelsadel
[ ] Börja cykla
[ ] Gå ner i vikt
[ ] Komma igång med hemsidan för WD'n på skolan
[ ] Skriva en engelsk novell eller ett brev
[ ] Rätta en kemirapport

Oj.. Det blev en ganska lång lista :P hehhe...


Woosh

Idag har jag varit på stan, mest för att träffa Haffu och få tillbaka nyckeln. Men sen stannade jag kvar och träffade jättemkt folk :P här kommer lite bilder från dagen :O)



När jag åkte från stan tog jag först bussen till Älsklingen min och kollade till mina smådjur :P sen gick jag hem och nu har jag nyss ätit årets första grillade fläskfilé :D Ikväll ska jag mest chilla, och kanske försöka leta reda på mina gympadojjor från förra året :P Dagen har iaf varit helmys, och det var härligt att träffa min kladdkaka igen <3

Jag drömde om Haffu O.o

Inatt drömde jag något fedt med skumt, mestadels om Haffu. Det började med Luleå och att jag skulle handla i en jätteliten affär (som jag random har drömt om innan, samma affär alltså) men andra gången jag skulle handla där så var exakt samma människor där. Sedan visade det sig att Nooms var där och så såg jag Drocko, och att han stod bakom mig! När det var min tur att betala satt det en spansk eller mexikansk tjej bakom disken som nätt och jämt kunde prata och förstå svenska. Jag la upp mitt kort på disken och tittade ut genom dörren som var typ öppen, och såg Haffu på andra sidan vägen, på en cykel. Han väntade tydligen på Drocko och Nooms. Så jag typ gick ut och gav honom en kram och så började vi prata om något jag inte minns, men jag gick typ jättemycket mellan honom och disken så tillslut insåg jag att jag skulle slå in koden och betala eftersom tjejen bakom kassan slagit in alla varor, och att kön blivit jättelång. Så jag betalade och jag, Nooms, Drocko och Haffu började gå (cykla) bortåt. Sen min ns jag inte så mkt.. Jag hade inlines på mig helt plötsligt, och jag skulle dra Haffu som satt på sin cykel... Och så var vi på nån strand och så snubblade jag typ och vi flög typ all världens väg.. Men sen skrattade vi bara och fortsatte.. Sen var helt plötsligt Honey och Mori-san från Ouran High School Host Club med och vi badade allihop på stranden. Sen såg jag Hedin.. Och Jag vet inte men av någon anledning satt Hedin och alla hennes "fest polare" om man kan säga så, i monstertrucks som körde mot oss från andra sidan sjön, i vattnet alltså... Sen minns jag inte men det slutade med att vi alla, dvs Nooms, Drocko, Haffu, Honey och Mori och Hedin och alla hennes kompisar var på en fest som var i ett stort hål i marken.. Och från marken gick det som en brygga över hålet där folk hoppade bungyjump från... Bland annat Honey och Mori.. Sen minns jag inget mer...

Det här var ju bara en kort beskrivning, men mesta delen av drömmen bestod av affären, när jag släpade runt på Haffu och när vi blev jagade av monstertrucksen som tydligen var snälla... Fast mest handlade den om Haffu. Konstigt nog.


Lovely Candles <33

Jag var ju på Ikea i Haparanda i fredags, och då köpte jag världens najsigaste ljus med doft av kladdkaka, panacotta och kardemummabullar!

Inflyttningsfest

GAh jag längtar tills Fredag.. Då blire kul!!


Glad Påsk!!!

Glad påsk i efterskott :D såhär mycket gott fick jag :P


Nikon D40


Nu har jag äntligen fått den efterlängtade systemkameran :D
Det blev ett Nikon D40 dubbelzoom-kit :P

Vad jag vill...

Det finns så mycket jag vill göra, så mycket jag vill ha, se, smaka, prova och så många ställen jag vill besöka. Jag vill till Grekland och Italien och titta på ruiner i Rom, jag vill till Venedig, till skottland och till London och Madame Tussauds, jag vill till NY och fara på chokladhuset och besöka efterrättsvagnen, jag vill till Florida och Miami och vandra längs stränder, jag vill ha en systemkamera, en häst, ett eget liv, jag vill ha ett eget hem att sköta om helt själv, jag vill gå på universitetet och bo i studentkorridor. Jag vill se operahuset i Sidney och pyramiderna i Egypten. Jag vill uppträda på scen, sjunga på stan, kramas med alla mina vänner. Jag vill vara säker och vacker och en bra människa som folk tycker om. Jag vill prova på dans, karate och jag vill flyga till Stockholm och shoppa. Jag vill gå på gamla stan och minnas Ellen, gå på Grönan och minnas Waldorf. Jag vill åka till Göteborg och gå på Liseberg och jag vill åka båt till Tallin och Finland. Jag vill åka till lappland och rida på isisar i fjällen, jag vill tälta i skogen och laga min egen mat. Jag vill åka till Japan, lära mig japanska och gå på stan i Tokyo, jag vill besöka varma källor och jag vill se gejsrar på Island.

Det finns så mycket jag vill göra, så mycket jag vill ha, se, smaka, prova och så många ställen jag vill besöka. Jag vill ha pengar och evig tid, kärlek och evig ungdom. Jag vill vara rik och lycklig, kär och stark. Jag Vill hinna leva livet, besöka världen och hitta mig själv innan jag dör. Det är vad jag vill.


RSS 2.0