Hello Kitty


Kolla vad jag fick av älsklingen <3 ser ni vad det står ;) thx bby <3

Söndagsångest

God kväll. Här sitter jag nu, med smak av marknadskola i munnen. Har suttit och läst lite ut boken How to be popular av Meg Cabot, men tänkte uppdatera lite nu innan jag fortsätter.

I fredags städade jag, i brist på annat, ur mitt rum. Nu ser det jättefräscht ut om man bortser från keyboarden och möjligen tapeterna som är rätt trasiga. På lördagen fortsatte städandet i resten av lägenheten med familjen, ungefär till klockan tre då jag gick till Näs för att hjälpa honom laga mat, eftersom han skulle bjuda sin mamma. När jag var där slutade det med att jag tog över och skrev en inköpslista samt, efter ett kort besök på Coop nära, lagade maten. Det blev yogurtstekt fläskfile med potatis och morötter i ugn, med en fräsh sallad till. Jag tror att det blev en hit, jag själv är iaf nöjd. Sedan såg vi på Scooby Doo filmen eftersom den liks gick på TV innan vi gick och la oss, relativt tidigt.

Imorse vaknade vi ganska tidigt, och Näs sin vana trogen klev upp och spelade PS3 medan jag låg kvar och sov en timme till (eller var det två...?) Sen klev jag upp, diskade undan efter middagen (enbart eftersom det annars aldrig skulle bli av, och det är en plåga att betrakta en diskande Näs) och Näs satte igång att koka ärtsoppa till lunch medan jag startade datorn och försökte mig på att spela NWN2. Men. Det gick inte bra. Efter två försök gav jag nästan upp, och på det tredje kom jag förbi stället där spellet laggat, och då visade det sig att det var en bugg som gjorde att man inte kunde komma vidare. Bajsbajsbajs..,. Men men I'll just have to survive..

Runt tre gjorde vi oss iordning för att fara ner på stan eftersom det är skyltsöndag idag, och då for vi först till café station för att möta upp bla Haffu och Dimman <3 sedan gick vi ner och kollade in marknaden. Det fanns inte så mycket, men jag köpte i alla fall marknadskola, en påse med päronkola, nougatkola, laktriskola, vanlig kola och marmeladkuber. Nam nam... Runt fem for vi tillbaka, skjutsade Haffu till Willys, och mig hem till mig, eftersom Näs skulle spela innebandy. Nu sitter jag och väntar på att han kanske ska komma hit om han orkar, när han har ätit middag.

Jag längtar tills Näs får sitt internet så jag slipper skriva så långa helginlägg när jag kommit hem på söndagkvällarna.. Det blir så oerhört mycket.. Och så svårt att komma ihåg allt dessutom.. Men nu ska jag i alla fall kila pusspå <3

Mössa och vantar NYA :D


Helgblogg

Jag vet inte om det framgått av mitt beteende de senaste veckorna.. Eller ja.. Men hur som helst så har den här bloggen utvecklats till en helgblogg. Wonder why, mina veckor ser tamejfan exakt likadana ut. Har tappat tidsbegreppet helt.. Men i alla fall så kommer bloggen fyllas av skit och värdelösa inlägg och kanske någon lite tankeställning då och då under veckorna, och sedan kommer dagsrapporter under helgerna :)

Jag peppar Twilight som fan, hoppas det finns någon som vill gå med mig. Helst hade jag ju (dah såklart) velat gå med Näs men han verkade inte så peppad så jag går nog med någon annan eller själv ist. Sedan har jag ju en lista på filmer jag vill se, en lista med närmre femton filmer xD bland annat Death race, Twilight, Mamma mia, Patrik 1,5 och, såklart, Madagaskar2 :P peppa peppa peppa!! Så ett hett tips att ge mig i julklapp, ofc, bjud mig på bio!! :D

Var dessutom och småshoppade lite igår med min kära Emma, det blev ett par enorma tjocka grå benvärmare, en ny mössa och tillhörande vantar för 116kr sammanlagt från H&M. Blev massamycket rea :P fick låna Emmas clubkort, och dessutom var det tag två betala för en på alla stickade mössor, vantar och halsdukar. Chillbill. Nämen.. Nu ska jag inte bli en sån där äcklig modebloggare (no offence) men men :P Sedan stötte jag och Emma CD som sagt igår, eftersom han skulle köpa min gamla mössa. Tjänade därmed 60kr extra :P CD, Sebra, Xidor, Georgfant, Dott och någon till som jag faktiskt inte vet vad han heter satt och väntade på Haffu och sedan skulle dom ha lajvmöte. Vi fikade med dom, och gick sedan vidare när Haffu dök upp. Dock gick jag tillbaka sedan när Emma farit hem, och det var då jag blev "tvångsvärvad"... Skulle sedan fara hem men då hade alla bussarna slutat köra medan dom väntade på sandbilar, så jag ringe min älskade underbara fantastiska pojkvän som kom och hämtade mig istället <3 jävla snäll. Han släppte av mig på coop nära, jag köpte mjölk, och sen gick vi hem till mig och åt bullar.

    Och gissa vad. Sedan sov ha hos mig. Hela natten fick jag hålla om honom. Så jävla lycklig jag är!! Kändes jättesorgligt när han for sen på morgonen... Känns mer som en underbar dröm när jag tänker på hans kropp mot min ;D

Peace ;P

Morgon fluffelin

Nu är det inte bara fredag igen, utan även äntligen fredag :D dock lär jag inte sällskapas av Näs så chansen finns visst att jag bliver ensam och kanske en ensam biobesökare ikväll.

Har by the way blivit tvångsvärvad som vampyrlajvare, och erbjöd mig därefter att agera sekreterare nästa möte. Jag kommer iallafall vara bättre än CD. (CD's protokoll: -1 -2 0 1 2 3 π 4 5 6) lol xD Men eftersom jag har noll koll på lajs osv så kanske KANSKE  jag ska in till stan och träffa Xidor halv fyra idag, då får han förklara lite mer ingående vad som händer.. Men men :P

I övrigt ska ju Näsipläsi iväg idag på firmafest borta i ingenstans och supa, så.. Om inte annat så ska jag hem till honom och sno hans dator :P och spela..... tamtamtam taaaam NWN2!!!! Hihi :P Sen kommer ju sweetkladdkaksklet till Umeå i helgen så.. Kanske man får träffa henne ;)

Peace ;)

Ovärdheter och kassa skämt

Jag har inte varit en särsilt duktig bloggare på senaste tiden. Bara skrivit vad jag själv har gjort och i princip, upprepat mig dag efter dag, vecka efter vecka... Så härmed kommer jag, i mån av tid, att fylla min blogg med ovärdheter, och kassa skämt, för att liva upp stämningen lite. Funderar även på att färga om bloggen rosa, bara för att jag hatar den färgen över allt annat. Anledningen till att jag ska färga bloggen rosa (eller funderar på det) är samma som varför jag har en rosa kamera, en rosa plattång, och i framtiden vill ha, en rosa laptop. Bara för att driva med mänskligheten.

I övrigt. I jul önskar jag mig;
* En laptop
* Parfymen GANT Liquid eller GANT Summer
* Massor av pengar
* Massor av godis
* Ev. Adobe Photoshop CS3
* CD-spelare med bra ljud och USB-port
* Ännu mer pengar
* USB-minne (minst 2GB)
* Lite mer pengar
* Glada ansikten
* Många pussar och kramar av alla jag tycker om
* Ännu mer pussar
* Ännu lite mer pengar
* Ännu mer kramar
* Stora smil
* Biokort (med massor av pengar!!)
* Om inte lite pengar, presentkort på; H&M, Lindex, Gina Tricot och/eller någon annan rolig affär med snygga och sköna kläder (eller andra roliga saker)
* Ännu fler kramar och pussar
och slutligen
* Surförbud MINST hela lovet (19/12-8/1)

Fast iofs. Det tåls ju att läggas till
* INGA HÄSTSAKER!!!!!
 
Så :D nu är listan komplett tror jag... (understryket är vad jag förväntar mig att få av päronen/släkten.)

Hur som helst. I veckan/helgen ska jag se Twilight har jag bestämt. Om jag så måste gå själv.. Men jag hoppas jag slipper gå själv. Det blir så ensamt och tråkigt. Komedier går att se själv, men rekomenderas inte.

Men idag ska jag gå på stan med Emma och ev Jesper. Fast snart ska jag ha svenska och idag ska jag få lyssna på en föreläsning, hållen av sveriges enda blinda filmrecensent. Häftigt. Som fan.

PEACE!!

Morgeligorgon

God morgon. Nu ska jag ha matte. Vi fick pepparkakor och julmust mentorstimmen. Men jag gillar inte julmust. Fast jag fick en extra pepparkaka när alla hade gått. För jag är så cool.
PEACE!!

Chiro

Anna och Ludwig har ju köpt en hundvalp, en japansk spets, hur söt som helst. Ska ta kort och lägga ut så småningom, men tills dess lägger jag ut en jag hittat på en blogg (dreamsandlies.wordpress.com) eftersom bilden var hyffsat lik lilla Chiro på 12 veckor :)

Visst ser dte ut lite som en miniatyr-isbjörn?

EDIT: okey, Chiro stavas tydligen Shiro :P jag ber så hemskt mycket om ursäkt ;)
Frida Sandström 27/11 2008

Tisdag

Ja nu har ännu en händelsefylld helg tagit plats i min halvstressade värld, och en ny vecka har vaknat till liv. O så poetiskt något så vardagligt kan låta. O så ledsamt det är med de vardagliga ting som inte innehåller en liten skärva lycka.

Helgen har varit händelsefylld, men inte stressig. På fredagen bakade jag en kladdkaka, och sedan kom Dimman förbi. Vi tog då kladdkakan och gick till Näs för att bjuda honom och Haffu. Det spelades skrattades och umgicks, och en Mona och en Greg kom även förbi. Fredagen avrundades sedan klockan fyra på morgonen, och jag och min älskade tog plats i sängen.

Lördagen påbörjades sent, vid tio. Då städades lägenheten efter gårdagens festande och spelande. Själva dagen har jag som inget minne av, jag minns att vi såg på TV och att vi myste en hel del. Sedan for vi till Näs pappa, där Näs hjälpte sin styvbror med hans dator, och sedan åt vi middag där. Efter det for vi till Anna och Ludvig och såg film, och var sedan hemma i säng vid tolv.

Vaknade relativt tidigt på söndagmorgon, spelade NWN2 och sedan fick jag skura eftersom Näs lyckades åstadkomma en liten olycka involverandes en kastrull som var för liten, halvtinad ärtsoppa och en hand. Stackars älskling brände sig ganska ordentligt.

Efter lunchen satt vi mest och spelade, tomma på ork som vi var, och klockan fem gick vi hem till mig. Då styrdes kosan, med min familj, mot stan och en middag subway, uppföljt av medicinarspex sagateatern vid namn Aida. Riktigt roligt. Skjutsade sedan hem Näs, och for hem för en kvällsmacka och sömn.

måndagen var det studiebesök Bilfinger och botniabron. Efter det var det lunch med TE-programmetvasakyrkan, som sedan uppföljdes av en föreläsning om organisationen Öppen Gemenskap, och sedan en föreläsning om EU, Natura 2000 och den kompensation som banverket fått stå för pga brobygget. Slutade 14.00 och tog 14.15 bussen hem till älskling, där jag städade lite för att överraska honom. På hemvägen stannade jag till vid konsum och köpte kardemumma och mjölk, innan jag gick hem och bakade en kardemummakaka.

Hann dock inte stoppa in den färdiga kakan i ugnen, då mamma ringde och sa att vi skulle och kolla skor åt fanny, samt äta middagstan. Allt blev ett fiasko.

När jag kom hem dök snart älsklingen upp, men när jag skulle stoppa kakan i ugnen hade någon råkat vrida på värmen så att ugnen var ställd på 275 grader.. Tog ut kakan och tog bort det översta, brända lagret när pappa ropade att det luktade bränt, och sedan stoppade jag in den igen, efter att ugnen svalnat. Den blev faktiskt ganska bra ändå.. Vi fikade och sen myste jag och älskling tills han skulle hem. Men då kom jag på att jag hade skoterläxa att göra, så jag var inte i säng förrän 22.40.. Sen försov jag mig imorse, vaknade typ tre min innan jag var tvungen att gå ut till bussen så det blev lite stressigt.. Men nu har jag haft lunch (äckliga parisare) och ska snart ha svenska. Cya // peace out

Mumsimums

Sitter nu här och väntar på att klockan skall ringa.. Sedan skall lägenheten dofta av mustig nöt-kladdkaka och jag skall vandra mot centrum av denna nedgångna stadsdel Ersboda. Jag skall mötta morgondimman med ett leende. Och jag ska visa lycka, glädje, välvilja. Och jag ska visa världen att jag är bäst och att världen får platts i min kupade handflata och att den är min. Världen är min.

Jag saknar dig så..

Åh jag saknar Näs.. Det är ju löjligt att jag inte kan vara utan honom en enda dag utan att få abstinens... Men men.... Idag var det matteprov som sagt.. I grafer och funktioner.. Blä.. Men det gick hyffsat. Tror jag har alla rätt.. Det mesta iaf :)

Kom hem halv tio igår, rätt drygt men skönt att kasta sig i säng direkt.. Och idag hade vi sovmorgon så det blev inte så jobbigt att kliva upp som det blivit annars :P nu ska jag då försöka hitta på nått att göra resten av kvällen.. Syrran är och ska sova hos en kompis och jag ska väll.. Ehm.. Försöka hitta på nått.. Blir iaf gomiddag hemma som vanligt :P sen kanske KANSKE jag går till Näs och kollar på när han och Haffu analar varandra (inviger Näs PS3a) :P who knows, who knows ;)

Peace out!


Öppet hus.. Igen...

Idag är det öppet hus på skolan. Igen. Förra gången var det i och för sig för föräldrarna, och idag är det för niorna, men ändå. Jag kommer inte vara hemma före halv tio, förmodligen ännu senare. Men som tur är så kommer pappa att hämta mig på skolan så jag slipper åka buss, så jag kanske inte blir alltför sent hemma ändå..

Idag har inte så mycket hunnit hända än.. Igår for jag hem efter skolan, duschade, pluggade stenhårt, åt middag och pluggade ännu mer. Sen kom Näs förbi, vi åt kladdkaka och myste, och sen såg vi på Jackass2 med pappa. Har sett den förut, men den gick på Canal + så..

Ja.. Vad händer sen.. Har haft dagens sista lektion, men kvart över tre ska vi samlas i TEs hemklassrum och prata om vad som gäller resten av dagen.. Ska ha typ individuella lektioner (typ håltimme, fast vi sitter i klassrummet och gör det vi behöver göra) kvart över tre till fem, sen blir det middag på skolan. Sen ska det göras någonting mellan sex och nio, men det har vi inte fått veta än. Den informationen får vi kvart över tre...

Imorgon är det äntligen fredag.. Näs ska ju ha sin lilla analfest med Haffu då.. Och jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen.. Pallar inte sitta hemma iaf... Även om vi kommer att få det nya Guitar Hero World Tour då... Sen blir det helg.. Och kanske bio med Näs, är jättepeppad på att se den nya Twilight, den verkar bra iaf :D blir säkert myys..

I övrigt så har jag läxa i idrott och hälsa, att kolla upp kolladinfrukost.se och ta reda på... Nånting..
Sen har jag matteprov imorgon, och därmed lite arbete att plugga in...
Och så blir det studiebesök måndag, då vi ska fara och kolla på botniabron, vilket tydligen ska vara ett stort privilegium.. Blir säkert kul :) får sovmorgon i alla fall xD

Men nu ska jag kila
xoxo // the new nwn2 geek

Så jävla älskad


Min underbara älskade skatt.
Utan dig blir allt så mycket svårare.
Utan dig blir allt så oerhört jobbigt.
Med dig andas jag lättare.
Med dig är allt så underbart.
Så enkelt.


Söta Nooms :P

Haha vad glad jag är idag :P onsdagar is the shiet! Bara data hela dagen :P men jag hatar CAD ändå.. x( Sitter nu på skolan, har ätit lunch, go tacos, ska ha webdesign sen :P sitter med Michelichefluffelin nu :P hon pratar med Simon i tele :P i alla fall.. Igår for jag in till stan efter skolan, och där träffade jag Näs och Mika :P sen åkte jag hem med Näs, gick hem, åt middag, bakade kladdkaka (efter att jag ringt Näs och sagt att han skulle köpa ägg när han skulle komma till mig efter att han ätit) och sen såg jag på House med Pappa och älskling :P

Sen har väll inte så mkt annat hänt.. ska som sagt ha webdesign nu.. Robert ligger fortfarande hemma och är jättesjuk tyvärr så vi ska ha en vikarie.. Men det blir säkert jättebra.. Eller... Nått... Är ändå klar med uppgiften vi håller på med :P dvs att göra en tutorial i Word för något i photoshop :P

Ska btw kanske köpa en dator, en bärbar alltså. Det blir någon av dessa, förmodligen HP'n;


en HP 550 för 3740kr (inkl. frakt) från Dustinhome

Eller...


en Asus X58C för 3999kr från Expert

Blir som sagt kanske HP'n, eftersom den är billigare och har en snabbare processor.. Kan du mycket om datorer får du dock gärna kommentera och påpeka vad du tycker. Jag ska ha den till att surfa med, msn, photoshop och media (musik).

Peace!

HAHAHAHAHAHAHAHA

NOOMIE
Fan vad dum jag känner mig xD now I got it xD pusspå <3 jag försökte ju kontakta folk hela helgen!! Men ingen gick att få tag på -.- Nästa myskväll får du vara med I promise :D

Nu sitter jag iaf här och bara.. Väntar.. Ska nog göra tidig kväll.. Är fedt med trött.. Älskling for nyss.. For och hämtade ut mitt legg idag efter skolan. Och gissa vad, dom har gjort det igen! Sofia har återigen blivit markerat som mitt förnamn.. Ska åka tillbaka någon gång och påpeka det.. Men men..

Efter det så tog jag bussen hem till älsk, diskade eftersom jag är sneelhest, och sen sov jag i en timme tills älsk kom hem. Hjälpte honom laga mat sen gick jag hem och åt. Efter maten gick jag till konsum och köpte mjölk samt jordnötssmör. Nam nam, ännu ett av mina PMSryck xD

Gick hem till älskling efter konsumbesöket, snodde en påse av honom och sen gick vi hit. Och nu ska jag typ gå på toa.. Och sen ska jag sova. Fan vad nais.. Pusspå <3


ZZZzzzzzZZZzzzzzzzZZZZzzzzZZzzzZzzzZZzZZzzzzz


Godmorgon sweet löööv

Hejhopp. Jag fick inte träffa sweetkladdkaksmums i helgen *sad face* men men jag får kramas med henne någon annan gång..  Idag är det måndag. Igen?! Spenderade helgen hos älsk, och på fredagen kom Haffu och Djävulen förbi för lite myskväll. Såg film och typ.. Tryckte i oss godis xD nam nam...
Lördagen och söndagen var ganska snarlika, om man bortser från det faktum att på söndagen satt jag vid datorn. Hehehehe.. Vem är Eimoon btw? EIMOON IDENTIFIERA DIG :D (kommenterade föregående inlägg)

Nu ska jag sova.. Nej jag menar ha data. Men vår lärare är sjukskriven så vi har fått uppgifter via mail som vi ska göra.. Blir säkert kul.. Inte.. Och efter skolan ska jag och pappa hämta ut mitt legg. Och sen ska jag till älskling. Pusspå <3

HahahahahahahaHAHAHAHAHAHAH patetiskt

Wow, jag har tre hela läsare!! Varav bara två kan läsa för tillfället för den andra (bögen) har inte internet!! (du vet jag älskar dig ändå Näs, trots att du är bög). Omfg.. Ehm.. Ja hej. Det är fredag. Igår lovade MIN MOR observera MIN MOR att jag skulle hjälpa min syster med hennes blogg, och visst det var väll inte så jobbigt lr så men.. Ja ni fattar vinken. MIN MOR lovade ÅT mig... Fast som tack får jag sova hos Näselibläs hela helgen :D
Dessutom har jag hört rykten om att min pussgurka och vår allas kladdkaksmums, kanske kommer till umeå? Stämmer det sweetklet? Vilka fina smeknamn jag har på folk btw... Inte...
Men iaf.. Fredag betyder (som vanligt) lång engelska, kortlunch, matte och expressbuss hem. NAJS. Inte. Matten börjar om vadå.. Typ 5 min och jag orkar inte gå och hämta mina saker, nej jag orkar inte bry mig.
Så istället så ska jag vara duktig (?) och skriva om gårdagen. Jättedetaljerat. Inte.

Eftersom vi såg film (varg, svensk skit, dra åt helvete!!) efter lunch hann jag med 13.40 bussen till stan, och sen for jag till älsklingen och busade med honom. Hihi. Sen såg vi på TV tills ajg fick panik och insåg att fan jag måste hem. Men det var mys att sitta med ditt huvud i mitt knä och pilla i ditt hår <33
For hem, åt middag, hjälpte syrran med bloggen (http://fanniiis.blogg.se), och sen.. Kom Hedin förbi. Men hon for ganska snart. Efter jag hjälp syrran klart så sprang jag runt som en yr höna och bara ville dö för jag var så trött men inte kunde sova.. Fast jag somnade ändå.. Och jag har blåmärken på BÅDA benen. Och det är Näs fel.

Nej han är inte en kvinnomisshandlare.

Men hans säng är.

Dumma...

AAAAHHH JAG HATAR CAD
Fyfaan vad less jag är!!
Det jävlas bara med mig!!

För övrigt kommer jag nog pausa bloggen inom en snar framtd. Har sällan tid att skriva osv.. Dessutom känns det som om mitt liv bara upprepar sig dag för dag. Och det kan inte vara så jävla kul att skriva om. Nä. Om någon där ute i cyberspacet tycker jag ska låta bli att lägga ner däremot så kan ju den eller det höra av sig...
Men i alla fall.. 40 min kvar innan bussen kommer. Jag LÄNGTAR!!

Onsdag PUFF och torsdag bio :P

Hejhopphallå alla :P Tisdag var det nu. Nästan en vecka sen jag skrev sist. Vad har hänt? Inte så mycket. Min vardag vet vi ju alla hur den ser ut. Upp tidigt, åka till skolan, klaga på bussjävlarna, hem till Näs och sen hem och bli utskälld för att jag är två minuter försenad..

Dock har det ju varit helg nu också. Så det är klart att det har hänt X antal andra saker.. (så det har hänt tio saker i helgen? som Näs skulle ha sagt. Håll tyst Näs!)

I alla fall.. I torsdags pratade jag ju med mina föräldrar om att få studiebidraget vilket dom gick med på. Däremot sket sig den där räkninggrejjen jag hade tänkt, i och med att pappa får räkningen (eftersom allt är skrivet på pappa eftersom jag är minderårig. Blää). Men i övrigt fick jag igenom mitt förslag. Undra varför by the way, jag kommer ju gå back som fan xD

I fredags så hade jag bara en lektion, engelska, eftersom min mattelärare var på begravning. Najsbajs. Inte begravning kanske, men jag är inte sådär superförtjust i min mattelärare som ni säkert förstått så egentligen... What ever. For hem, duschade och sådär, sen blev det bio med Dimman, Noomie och Drocko (och så Näs förståss, men det fattade ni va?) Hade dessutom bakat kladdkaka till Dimman tidigare under dagen. Sov sedan hos Näs (wow big surprise).

lördagen var det dags för parmiddag med Drocko och Nooms, så vi handlade mat och så fixade jag en fin middag bestående av potatisgratäng och fläskfilé stekt i turkisk yohurt. Jättegott :D Såg sedan två filmer innan jag var tvungen att gå hem. Mamma ville nämligen att jag skulle sova hemma eftersom söndagen var fars dag. Hade köpt ett par skinnhandskar när vi liks var och handlade mat, och pappa blev väldigt nöjd.

Söndagen var sen rätt lugn. God familjefrukost, sedan for jag och pappa till OnOff och pappa köpte en bärbar dator, eftersom vår stationära är lite...  Cepe..  och för att pappas användare hade blivit borttappad när Näs dagen innan kört genom datorn med programmet  Sandra. Fast Näs kom förbi på kvällen och letade upp det borttappade igen. Så. Men men :P Har dessutom planerat att köpa en egen bärbar. Om inte annat så för att ha hemma. Men vi får se hur mycket pengar jag har och är villig att lägga ut..

Igår då, då var det väl som alla andra dagar. Skola, stan, Näs. Och sen hem och bli utskälld pga jag kom hem för sent. Men men. Spelade massamycket NWN2 eftersom jag innehar *taadaa* Näs lägenhetsnyckel, så jag kunde åka hem till honom och spela i lugn och ro i en halvtimme innan han kom hem.
Och idag är det tisdag. Skoterkurs nu på förmiddagen, chill bill.. Och sen lunch, och nu ska de bli svenska och sen CAD. Och efter skolan ska jag till Hedin. Det blir najs.
Och imorgon är jag ledig ;)

Torsdag

Hejdär
Just nu är det lunch, har nyss ätit och ska ha svenska snart. Tänkte bara kort skriva in vad som hänt under de senaste dagarna. Sist jag skrev var i måndags, efter skolan for jag till Mattias och såg film med Haffu. Dock blev morsan lite lack och tvingade hem mig redan halv nio för att träffa Erica.

I tisdags for jag hem till älsklingen och sedan for vi till Ica Maxi och storhandlade, eftersom frysen blivit lagad. Åt sedan middag där innan vi gick hem till mig och åt bullar.

I onsdags var det friluftsdag på skolan, och alla ettor fick välja mellan lite olika aktiviteter på antingen IKSU eller på skolan. Jag spelade squash förmiddagen och simmade eftermiddagen, med en lunch mellan elva och halv ett i humhuset. Fick även träffa Haffu en snabbis då. Sedan for jag hem. Åt middag, kollade på transformers och åt kladdkaka. Älsk kom också förbi och vi myste i soffan och kollade på TV tills han skulle gå hem.

Idag är det torsdag, och idag var första gången som det var bra med bussarna. Pappa ringe ju och skällde lite på dom så idag stod förstärkningsbussen redan vid norrlandsoperan och väntade. Awesomebra!

Hade metorstid första timmen idag. Var sekreterare. Ska nog erbjuda mig att vara det varje klassråd. Det var rätt kul. Och idag ska jag ta mig i kragen och prata med päronen. Har bestämt mig för att jag vill ha mitt studiebidrag och lära mig att hantera min egen ekonomi. Jag behöver det tror jag. Då kan pappa dessutom lära mig hur man betalar räkningar, eftersom jag kommer måsta behöva betala mobilräkningen själv.

Men nu ska jag läsa lite bloggar innan nästa lektion börjar. Pusspå!

Nickelback - savin' me


Nickelback - savin' me

Skola x(

Hejhopp. Den här helgen har verkligen varit ett myller av städande och plockande och vikande och bärande och så vidare och så vidare. Inte för att jag klagar egentligen. Jag tycker faktiskt det är rätt kul att hjälpa till med att städa och plocka i lägenheten. Nu har älsklingen iaf flyttat in så gott som helt.

Fredagens fest med Hedin var bara trist, inget särsilt att rapportera där. Fick dock veta lite viktiga saker, ni som vet ni vet... Efterråt sov jag och Näs hos honom, och på lördagen började bärandet när hans pappa kom med en släpvagn. Sängen förflyttades, datorn, TVn, och så fick han vår soffa som stod i källaren. Den är ju iofs bara temporär tills hans nya soffa kommer, men det är riktigt mysigt där redan. Tias min har en awesome flickvän som hjälper till så mkt!
Sedan åt vi någon slags halloweenmiddag hos Näs pappa innan vi for till lägenheten och spenderade första natten där :P söndagen var väl mest städning och plockning. For på Jysk och Rusta och Coop. Inhandlade lite småsaker och mat :P Hoppas han kommer trivas där nu, trots att han helst inte ville bo kvar på ersboda ;) kysspå<3

Nu har vi datalektion. Och jag är på skitdåligt humör. Bussjävlarna kommer att ta livet av mig! Kom till vasagatan i lagom tid. Bussen var fylld och det var kvar liljaelever vid hållplatsen som skulle kunna fylla två hela bussar till, men den första bussen skickade inte efter nån förstärkningsbuss. Så det blev att gå till busstationen och ta 8.15 bussen. Men eftersom det var så många som skulle bara till vännäs så fick den bussen också skicka efter en förstärkningsbuss som tog 20min på sig att dyka upp. Sen var jag i skolan 9.05 och det var 20 min kvar av lektionen! Så nu har jag fått jättemycket att jobba in på engelskan till på fredag. Helvete.

RSS 2.0