Hemma igen

Jag är hemma igen från stockholm, fast det var länge sen nu. Dagens namn är Torsdag och tiden är morgon, aka för tidigt. Kom hem gjorde jag för - om tio timmar - exakt tre dagar sedan. I stockholm var det mysigt, men sjukt varmt. Blev inget bad tyvärr, dock massvis med tunnelbana och buss. Lite shopping, sammanlagt tre plagg, och godis, ett halvt kilo, och glass, tre B&J-kulor i en strut samt en mjukglass :P hemresan var ganska awsomeness, jag sov rätt mycket, och skrattade en hel del efter dåliga skämt  och trött skalle. I sundsvall stannade vi till och sprang in på Birsta City. Och jag hittade inte ett skit. Hann inte ens gå igenom alla affärer >.< Näs-bögen däremot hittade en bok, en fiskelåda för sitt decent samt brännbollsträtjosan. Resten av resan hem sov jag, och när vi kom hem så rensade vi ner alla decentprylar i fiskelådan, och klockan åtta på kvällen var det dags för en spelrunda. Rille kom först, och Jocke med Jerry kom 45min sent xD

Lyssna nu på Rillebabs!

Dagarna efter det har varit anime och sova. I stort sett. Var och handlade igår, och Näs har målat. Sen har inte hänt så mycket mer. Vi såg film igår, En shoppaholics bekännelser samr Zack and Miri Make a Porno :P
Nu längtar jag efter sällskap. De jag längtar mest efter just nu är Hedin Emma L8n Dimma GL samt festgänget!
Tycker det är dags att hitta på nått snart!

Och gissa vad?
Nu är jag ensam igen. Näs har farit, hans semester är slut och det är exakt en vecka kvar till skolstarten. På midgård. Jag vet inte riktigt vad jag känner inför det. Midgård alltså. Jag peppar, tror jag kommer trivas och så.. Men samtidigt är jag lite orolig och tveksam.. Jag vet inte, men jag får hoppas på det bästa. Tills dess har jag massvis med saker att göra.
Ett axplock av dessa är; städa lägenheten, rensa ur ett skåp, köpa tvättmedel (xD) diska lite, gå igenom Näs kläder, packa ihop mina kläder och ta hem, samt gå igenom mina kläder hemma, packa ihop de kläder hemma som jag vill ha hos Näs, ta med kläder och skolprylar till Näs, bädda sängen hemma och försöka hitta någon att vara med/ något att hitta på tills Näs kommer hem..

Lät extremt kul va? Vi får se hur mycket jag orkar. Det enda jag definitivt kan säga är att jag ska städa, rensa och hitta något att hitta på :P BTW, sömn är den bästa lösningen på allt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback