Fredag.. Again...

G'nite popehz :P
Sitter nu hos älsklingen medans han spelar nå lol-spel :P har blivit invigd i neverwinter nights2 underbara värld xD hahaha... Det är kul, när det går bra :P
Ialla fsall.. Sedan sist har det hänt en del. Efter föregående inlägg så bytte jag till att börja med header på bloggen, och färg :) så nu är allt lila :)

Sedan hände inte så mycket. Morsan var på lasarettet, och jag spelade gitarr och satt vid datorn/TVn. Sedan kom Näs och hämtade mig och vi chillade hos honom. Sen sov jag här till torsdagen, då älsk skjutsade hem mig innan han for till jobbet.
torsdagen träffade jag Dimman på stan, sedan gick vi till stället som inte är starz och åt fikabuffé med Haffu, Dott och Xidor. Även lite annat folk tittade förbi, så som Exile, CD, Lime osv :P Även älsklingen kom förbi sedan mellan sina jobbpass och socialiserade. Klockan 17.00 blev Dimman hämtad av sin pappa, och suddenly var det bara jag Haffu, Dott och Xidor kvar. Vi diskuterade Lajv och rollspel lite.. Sedan gick vi vidare till Café station eftersom stället som inte är starz skulle stänga. Där köpte jag en macka och en kaffe och vi satt och pratade ett atg tills Xidor var tvungen att fara, men även efter det så fortsattes vilda diskusioner om kärlek och relationer och sex.

Sedan drog vi vidare till Hamnis där det var nå pyssel mojs och spelade GH2 tills Näs kom efter sitt andra skift och hade med sig GH3. Spelade på hard, första gången :D det gick rätt dåligt, men det var kul ändå.
Sedan åkte jag och älsk hem till mig, åt sen middag (klockan var väll vadå, halv elva?) innan vi kurade till kojjs.
Vaknade, städade och pussades lite med älsk idag, och sen for vi hit till honom. Vi har myst, spelat, gosat och ätit :P och ikväll är jag bjuden på fest med Hedin och Emma och det andra folket :) blir säkert kul...
Nu ska jag läsa ikapp på lite bloggar Peace!!

Kommentarer
Postat av: Egentliga Emmy

Michet heter han på apberget,han som var killen som satt vid Guitarhero-spelet och hade ansvar över det på hamnis.



Awesome. :)

2008-11-12 @ 13:07:15
URL: http://egentligaemmy.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback