Torsdag

Jaa, idag är näst sista dagen här på kräkångers ekogård, och dte känns faktiskt rätt sorgligt. Vi har blivit bortskämda med god mat och vi har fått ta hand om lill Arne.. Vi har bråkat med Bitch-bella och vi har rensat potatis tills vi skrattande bröt ihop. Det känns väldigt sentimentalt att behöva fara härifrån. Men i och för sig även väldigt skönt..

Idag så gav Margaretha Arne frukost, och efter att vi alla ätit frukost gick jag å Micaela ut och matade ankorna och hönsen som vanligt. Sedan vattnade vi i lilla växthuset innan vi tog med oss Arne ut till ladugården, och släppte ihop honom med sina syskon och sin mamma.

Efter det så gick vi ner till den nya ängen där vi igår dumpade alla stängselstolpar och eltråd, och så har vi börjat sätta upp dom nya hagarna. Vi började med att slutföra en hage där suggorna som ska grisa nu i maj, ska stå, och sen åt vi lunch.
Nu har vi vilat en stund (Micaela sover faktiskt på kökssoffan för tillfället) och sen ska vi ut och fortsätta med dom andra hagarna. mysspyss.. xD och i morgon klockan två kommer pappa och hämtar oss.. Ojojoj vad sorgligt det kommer bli att behöva säga hejdå till alla <33 buhu...

Uppdatering kommer senare ikväll, för nu ska vi ut och stolpa.
// lortlisa med kompani

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback