Att skaffa under 2009

Någon som vill köpa?

[x] Nikon D40 kit (+ AF-S 18-55 / f 3,5-5,6 + AF-S 55-200 / f 4-5,6 + väska + 2Gb minne + microfiberduk) - 4990kr

[ ] UV-filter 52mm - ca. 200kr

[ ] Nikon speedlight SB-400 blixt - ca. 1200kr

[ ] Polarisationsfilter 52mm - ca. 500kr

[ ] Närbildslins 52mm (~ +3) - ca. 200-300kr

[ ] Capo (med klämma, inte skruv) - ca. 250kr

[ ] DCskor - ca. 900kr

Första helgen...

Nu har min älskling varit i Kiruna i tre dagar. Jag längtar så tills på onsdag när han kommer hem.. Det här är första helgen på länge som jag inte får somna med hans armar runt mig... Usch.. Jag saknar honom så mkt :(

Förra fredagen...










Usch

Ja jag loggar in enbart för att påpeka vilken kass bloggare jag är :( hemskt eller hur? Men jag är så fruktansvärt trött!! Jag sover en halvtimme längre varje natt och ttyp.. har ångest inför varje ny skoldag.. Men snart är det helg igen.. Först måste jag bara genomlida en dubbeltimme i fysik.. Feel sry 4 me..

Melodifestivalen 2009 ÄNTLIGEN!


Äntligen, för första gången på sexton år vann en bra låt!
För första gången på sexton år vann en låt som jag tyckte om! Jag hoppas så att det ska gå bra i ESC!

Fest

Ikväll äre fest igen :P den här gången  på min/Dimmas/Haffus begäran :P och såklart så kommer bilderna att publiceras senare i helgen :D sry för att jag är en kass bloggare, men jag spenderar större delen av min tid på buss/skola eller i sängen (jag vet vad du tänker Dimma.. Don't !) så jag varken orkar eller hinner skriva. Men men, det rä väll inget att be om ursäkt för egentligen :P nu ska jag klä på mig och packa innan vi käkar middag och drar till Näs :) cya!

Rödtott


Utlovade bilder

Här kommer de utlovade bilderna från fredagens fest! Kolla igenom alla för att läsa mina små ingömda kommentarer ;)


Jag låtsas att jag kan, och det är jättekul ^^

Mycket bra beskrivning av känslorna den kvällen ^^

Emma min guldklimp <3

Jag tror att det här är vad Nooms såg hela kvällen xD

Och självklart, med Haffu i närheten måste man ju välja det galnaste kortet :P

Rilleman som även kom tillbaka dagen efter för att äta blåbärs-fattiga riddare :P

Jag och Suss

Guldklimparna för kvällen <3 ni är så underbara änglar hela bunten!

But I don't want to know what you're doin'




Och så den klockrenaste av alla bilder, den här tror jag förklarar BÄST hur kvällen var, i alla fall för oss brudar xD
pusspå och tack för en härlig kväll!

Dålig bloggare

Hej, jag har varit en väldigt dålig bloggare på senaste tiden. Jag har tiden men inte orken och dessutom har jag inget att skriva om. Vi får se om det blir någon veckans puss den här veckan, Kom ihåg att nominera din vän här! I övrigt är jag rödtott, och bilder kommer imorgon eftersom Kladdkaka har min kamera atm. Ikväll äre fest och då får ni även lite bilder från den imorrn. kram,


En bra start på dagen

... det har jag faktiskt aldrig haft. Och det är chockerande hur lätt det är att göra en, och det är förvånande hur sällan man orkar ta sig den där lilla extra tiden för att göra starten på dagen till en bra start. För mig är en bra start på dagen en tom lägenhet, hamstrar som inte bråkar (har sepparerat dom nu med hjälp av en rosa gammal kattbur xD) och så dator, kaffe, ostlimpa och solsken. Och om en stund ska jag utan att stressa ta det lugnt, gå ut till bussen och fara in till stan med Emma. Och lite senare ska vi på simhallen, simma några längder, och sen sola solarium.

För mig är det här en bra start på dagen. Det gör inget att kaffet blev lite blaskigt, det är gott ändå. Och limpan är lite torr med med god ost och smör funkar det skitbra ihop med kaffet. Dessutom är mina ben lenare än lenast efter att jag använt Veet hårborttagningscreme. Oslagbar säger jag bara. Men nu ska jag fortsätta med mitt kaffe och mina smörgåsar, och så kanske vi hörs senare :) varma kramar,

En låt istället

Ni får en låt istället...

It makes me sad..

Det finns så mycket jag vill skriva just nu.. Men jag vet inte var jag ska börja. Det finns så mycket känslor i mig som vill ut.. Men jag vet inte hur jag ska formulera mig. Så därför tänker jag inte skriva nå mer. Inte just nu i alla fall..


Veckans Puss

Den här veckans puss går till min egen Aust, eftersom hon är en söt och sällsynt plupp som pluggar till bonde i norge och är hemma alldeles för sällan :)



Glöm nu inte heller bort att Du kan nominera till Veckans Puss! Det gör du Här

RSS 2.0